Vijesti / Sport

JOŠ JEDNA POBJEDA

Četiri pogotka za slavlje Varteksa protiv Podravine

Četiri pogotka za slavlje Varteksa protiv Podravine
Varazdinski.hr

Izabranici Želimira Orehovca upisali su još jednu prvenstvenu pobjedu. Pogotcima Vukovića, Karića i dva pogotka Šoštarića (4:0) osigurali su 19. prvenstveni bod.

Na krilima White Stonesa 'Bumbari' su stigli do još jedne prvenstvene pobjede i tako učvrstili prvo mjesto na tablici. Slabo prvo poluvrijeme popravili su pogotkom Vukovića, dok su u nastavku igre dominirali i potvrdili vodstvo pogotkom Karića, a dovršili protivnika s dva pogotka Šoštarića.

Tristotinjak okupljenih gledatelja i nije imalo što vidjeti u prvom poluvremenu. No, za malo atrakcije pobriuo se Vuković koji je pobjegao obrani gostiju i dobro ispratio dodavanje sa dvadesetak metara te sigurno poentirao za vodstvo Varteksa na poluvremenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku igre gosti nisu pružili dobar otpor, a unazadio ih je i pogodak prekaljenog Veldina Karića koji je ponovno pokazao izrazit osjećaj za pogodak i glavom poentirao za 2:0.

Do kraja utakmice vidjeli smo još drugi žuti karton Nikole Pačka u 70. minuti te katastrofalnu grešku vratara Podravine iz koje je Šoštarić poentirao za 3:0 u 86. minuti utakmice, a manirom Veldina Karića dovršio protivnika na asistenciju kapetana Nježića u 89. minuti.

Varteks se trenutno nalazi na čelu 4. MŽNL Čakovec Varaždin sa 19 osvojenih bodova, 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video