Vijesti / Sport

PLESNI SPEKTAKL

TROFEJ GRADA VARAŽDINA Više od 300 natjecatelja dolazi 6. listopada u Varaždin na veliki plesni spektakl!

TROFEJ GRADA VARAŽDINA Više od 300 natjecatelja dolazi 6. listopada u Varaždin na veliki plesni spektakl!
Varaždinski.hr

Svi plesni natjecatelji, pojedinci i parovi svojim će se plesnim umijećem i vještinom pokušati izboriti za naklonost sudaca i za naslove najboljih...

U subotu, 6. listopada, u Sportskoj dvorani Graberje održat će se međunarodni plesni turnir u standardnim i latinoameričkim plesovima pod imenom 'Trofej grada Varaždina'.

Organizatori natjecanja su Sportski plesni klub Valcer, Plesni klub Takt i Hrvatski sportski plesni savez, a pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trofej grada Varaždina okupit će preko 300 natjecatelja svih starosnih kategorija - mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli i veterani, iz brojnih hrvatskih klubova, ali i iz susjedne Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja.

Plesni parovi predstavit će se varaždinskoj publici u dvije discipline sportskog plesa, u standardnim plesovima (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep) te u latinoameričkim plesovim (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive).

Isto tako ove godine održat će se natjecanja i u pojedinačnim kategorijama kao i formacijama.

Svi plesni natjecatelji, pojedinci i parovi svojim će se plesnim umijećem i vještinom pokušati izboriti za naklonost sudaca i za naslove najboljih te za sebe i svoj klub osvojiti ovogodišnji 'Trofej grada Varaždina'.

Sportski plesni klub 'Valcer' u službenom dijelu natjecanja predstavljat će šest plesnih parova.

U kategoriji mlađih osnovaca natjecat će se Ivan Biškup i Elena Sekovanić te Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević, dok će se u kategoriji osnovci natjecati Eugen Sekovanić i Kiara Habunek, Dario Golubar i Vida Jurak te Gabriel Novotny i Lana Režek.

Teo Patačko i Stefani Hrman predstavljat će SPK Valcer u kategoriji mladeži.

Plesni klub 'Takt' iz Varaždina u službenom dijelu natjecanja predstavljat će pet plesnih parova.

U kategoriji osnovaca natjecat će se Andrej Detelj i Elena Weiser te Luka Gladović i Elena Majcen dok će se u kategoriji mlađe mladeži natjecati Marino Bruža Habek i Iva Friščić.

Dominik Biškup i Paula Čavlek te Marko Srpak i Lara Šmic predstavljat će klub u kategoriji starije mladeži.

U pojedinačnim kategorijama nastupit će i Marta Majcen, Ema Žalac, Nika Plantak, Nina Đipalo Čelik, Lana Stanković Vrček, Ema Biškup i Danijela Bodružić.

Djevojke koje se natječu u pojedinačnim kategorijama predstavit će se i u formacijskom dijelu natjecanja kao grupa Angels sa koreografijom Calor Latino.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video