Vijesti / Sport

DOMINANTNA POBJEDA

Varteksov 'Blitzkrieg' u drugom poluvremenu za veliku pobjedu protiv Poleta!

Varteksov 'Blitzkrieg' u drugom poluvremenu za veliku pobjedu protiv Poleta!
Varazdinski.hr

Nogometaši Varteksa s četiri su pogotka razlike razbili (4:0) goste iz Svetog Martina na Muri te su zasjeli na prvo mjesto 4 MŽNL ČK VŽ.

Izabranici Želimira Orehovca razveselili su mnoge od 800 okupljenih u Sračincu na današnjem susretu protiv Poleta SMNM. Dvama pogocima Novoselca te jednim Šoštarića i Modrića, Varteks je upisao zaslužena tri boda.

U prvom smo poluvremenu gledali tvrdu utakmicu s obje strane, a rani pogodak Varteksa stvorio je razliku. Visoko se vinuo Novoselec nakon ubačaja Šoštarića i na svom terenu u Sračincu poentirao za 1:0. Dalje su napadali domaćini, a hladan tuš u vidu ranog pogotka šokirao je goste koji se u početku nisu najbolje snašli. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od ključnih trenutaka prvog poluvremena bio je i (pre)oštar start Borne Radića na Dejana Mezgu koji ga je udaljio s terena pretkraj prvog dijela. Na odmor se otišlo s 1:0.

U nastavak igre bolje su ušli gosti, ali danas odlični Luka Domjan odlučio je kako je danas njegov 'clean sheet' dan. U 50. minuti teledirigiranu loptu iz sredine terena dobiva Ferlin koji izbija sam pred Domjana, ali vratar 'Bumbara' odlično brani 'mrtvaca'. Nedugo nakon toga ponovno prijete gosti iz kornera, ali Domjan je ponovno siguran.

Kako to obično biva u nogometu, kad ne zabiješ - primiš. U 72. minuti prekaljeni Veldin Karić ostavlja savršenu loptu za Šoštarića koji bez problema zabija za 2:0. Samo dvije minute kasnije zabija i mladić poznatog imena - Luka Modrić. Probio je Šoštarić desni bok, nabacio za Modrića koji šalje loptu iza leđa vratara Horvata za 3:0.

Kao točka na i stigao je drugi pogodak stasitog Srakara Ivana Novoselca. Na svom je terenu Ivan odlučio uzeti jedan slobodnjak s dvadesetak metara. Uzeo je zalet u stilu Cristiana Ronalda te zakucao loptu u desne rašlje nemoćnog Horvata te postavio konačnih 4:0.

Varteks je ovom pobjedom izbio na prvo mjesto 4. MŽNL ČK VŽ s 13 bodova iz 5 utakmica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video