Vijesti / Sport

NOGOMET

Derbi kola MŽNL Čakovec-Varaždin igra se u subotu na terenu u Sračincu

Derbi kola MŽNL Čakovec-Varaždin igra se u subotu na terenu u Sračincu
NK Varteks

NK Varteks dočekuje Polet iz Svetog Martina na Muri. Oba kluba do sad su postigli jednak učinak - tri pobjede i jedan remi u dosadašnja četiri kola, te dijele prvo mjesto s 10 osvojenih bodova...

U subotu, s početkom od 16.30 sati, igra se 5. kolo MŽNL Čakovec-Varaždin.

Prije dvije godine, utakmica ovih protivnika odigrana u Jalkovca privukla je gotovo 1.000 gledatelja te je odisala 'nestvarnom' nogometnom atmosferom za ovaj rang natjecanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na to da obje ekipe najavljuju borbu za prvo mjesto, bit će ovo prava poslastica za sve ljubitelje nogometa.

Bumbari pod vodstvom trenera Orehovca ove sezone iz kola u kolo prikazuju sve bolju igru, te su vidljivi znatni pomaci u odnosu na prošlu sezonu, a uoči derbija razgovarali smo s Franom Kukecom, herojem utakmice protiv Dubravke, u kojoj je postigao tri boda vrijedan gol i to u 90. minuti susreta udarcem iz daljine.

- Bila je to teška utakmica u smislu da smo promašili puno šansi, a kako je utakmica odmicala, među nas igrače počela se uvlačiti nervoza. Siguran sam da nije bilo navijača koji su nas gurali i poticali da se ne predajemo, da ne bismo upisali tri boda. Ovaj put sam ja ispao heroj, no ova pobjeda je pobjeda naših White Stonesa - kazao nam je Kukec.

Kako kaže, oni su stvarno 12. igrač kluba te je zbilja gušt igrati kad te netko 90 minuta bodri i potiče da uvijek daješ više.

- Malo koji klub osim nekih u 1. ligi se može pohvaliti s takvim navijačima! Oni su naš vjetar u leđa, a još kad se skupe u broju kakav je bio u Turčinu, jednostavno nemate pravo na loš dan - rekao je.

Još se nisu slegli dojmovi iz Turčina, a pred Bumbarima je već nova utakmica - derbi protiv Poleta.

- Znamo da su ekipa koja se voli nadigravati, oni su prava momčad s odličnim pojedincima, no mi se za tu utakmicu pripremamo kao i za svaku drugu. Prvenstvo se tek zahuktava. Očekujem jednu zahtjevnu i tešku utakmicu, no ja vjerujem u svoje suigrače i siguran sam da mi u subotu nećemo podbaciti, te da ćemo dati sve od sebe da ne razočaramo naše navijače - kazao je te pozvao sve navijače da još jednom nose klub do vrijednih bodova u MŽNL.

- Ovim putem pozivam sve naše navijače da dođu u subotu u Sračinec te da nas svojim glasnim navijanjem nose do pozitivnog rezultata. Budite ponovo naš 12. igrač - zaključio je Fran Kukec.

Iz kluba pozivaju sve simpatizere i navijače da dođu na utakmicu, na kojoj će biti moguće doći do artikala NK Varteks te se učlaniti u klub i tako izravno pomoći funkcioniranju kluba.

Utakmica se igra na terenu u Sračincu ove subote s početkom u 16:30 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video