Vijesti / Sport

DERBI U SRAČINCU

Orehovec i Žganec složni na suprotnim stranama: 'Favorita nema, ali idemo na pobjedu'

Orehovec i Žganec složni na suprotnim stranama: 'Favorita nema, ali idemo na pobjedu'
Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Sve je spremno za sutrašnji derbi 4. MŽNL ČK VŽ između Varteksa i Poleta iz sv. Martina. U oba tabora su oprezni, ali priželjkuju pobjedu.

Ovo je susret između dva pretendenta na prvu poziciju što pokazuju i izjave oba trenera koja su pokazala respekt prema protivniku. 'Bumbari' pod Želimirom Orehovcem još od prošle sezone iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolje, a dobre igre s početka ove sezone žele okruniti i pobjedom protiv rivala.

- Naravno da pobjednika na kraju sezone ne će odlučivati sutrašnja utakmica, ali čeka nas susret s jednom od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Sutra je pred nama derbi u kojem će gledatelji moći uživati u nogometu, a favorita nema. No, mi ćemo napraviti sve kako bi na kraju izašli kao pobjednici - jasan je strateg Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gosti s 'one strane Drave' od samog početka sezone pokazuju već dobro poznatu kvalitetu i želju za titulom, a njihov trener Stevica Žganec ističe kako, iako respektira Varteks, u pobjedu ide na svakoj utakmici.

- U sutrašnjoj utakmici nema favorita jer idemo na noge kvalitetnoj momčadi Varteksa.  Igraju na 'domaćem' terenu, ali smatram kako uz naše pravo izdanje sutra možemo slaviti - bio je jasan strateg Poleta.

Veliki derbi međužupanijske lige Čakovec Varaždin između momčadi na drugoplasiranog Varteksa i prvoplasiranog Poleta iz sv. Martina na Muri odigrat će se u subotu15. lipnja s početkom u 16 sati i 30 minuta na terenu u Sračincu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video