Vijesti / Sport

NOVI ISPIT

Izabranici Miljenka Mumleka spremni za dolazak Hajduka, uz podršku publike po nastavak pobjedničkog niza

Izabranici Miljenka Mumleka spremni za dolazak Hajduka, uz podršku publike po nastavak pobjedničkog niza
Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Nakon tri ligaške pobjede, nogometaši Varaždina na domaćem terenu ugošćuju drugu momčad Hajduka koja nije najbolje krenula u sezonu te se nalazi na 8. mjestu.

U subotu od 19 sati će na travnjak Gradskog stadiona u Varaždinu istrčati momčadi Varaždina i Hajduka II. Domaći dečki tražit će nastavak stopostotnog niza, dok je pred mladom momčadi Hajduka mogućnost otkidanja bodova prvom pretendentu na plasman u elitni rang hrvatskog nogometa. 

Hajduk II nije najbolje krenuo u sezonu, upisao je remi kod Kustošije (1:1), poraz od Solina (1:0) te pobjedu protiv Dugopolja (0:1). No, simpatizeri Varaždina dobro se sjećaju kako je prošle sezone momčad Siniše Oreščanina namučila Varaždin - u prvom varaždinskom susretu bilo je 2:2, dok su u drugom slavili Splićani nakon kontre proizašle iz promašenog jedanaesterca sad već bivšeg igrača Varaždina, Domagoja Drožđeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedinu pobjedu protiv 'Bilih' Varaždin je upisao na Poljudu (0:2), a prvu pobjedu na domaćem terenu tražit će u subotu, 15. rujna, pod svjetlima reflektora Gradskog stadiona.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video