Vijesti / Sport

NOGOMET

ŽUPANIJSKI KUP Uvjerljiva pobjeda Varteksa protiv Sloge pred početak MŽNL

ŽUPANIJSKI KUP Uvjerljiva pobjeda Varteksa protiv Sloge pred početak MŽNL
NK Varteks

Novu priliku za uigrati prvu postavu trener Orehovec će imati već u subotu od 17:30 sati, kada Varteks čeka prvo kolo prvenstva, a u goste im dolazi ekipa Nedelišća...

U jučerašnjoj utakmici 2. kola Županijskog nogometnog kupa ekipa NK Varteks gostovala je u Slokovcu kod NK Sloga. Bumbari su ostvarili pobjedu 0:2, a strijelci za Varteks bili su Novoselec i Šoštarić.

U sastavu nije bilo Kukeca i Karića, dok je trener Orehovec dao priliku i veliku minutažu juniorima priključenima prvoj ekipi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim rezultata 2:0, Varteks je imao dosta dobrih prilika ali je nedostajalo preciznosti, a jedan od udaraca je završio i na okviru gola.

Ekipa Sloge bila je u podređenom položaju tijekom cijele utakmice, čemu najbolje svjedoči tek jedan udarac po golu, a kad bi i prošli centar, obično bi lopta odmah završila u nogama igrača Varteksa.

Novu priliku za uigrati prvu postavu trener Orehovec će imati već u subotu od 17:30 sati, kada Varteks čeka prvo kolo prvenstva, a u goste im dolazi ekipa Nedelišća.

Kako unatrag nekoliko dana nije bilo poznato gdje će se utakmica odigrati, Nedelišće je ljubazno ponudilo svoj teren za odigravanje utakmice, na čemu im zahvaljuje vodstvo kluba, no ipak je postignut dogovor o odigravanju utakmice u Sračincu, gdje se očekuje Varteks u najjačoj postavi.

Iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da se upute u obližnji Sračinec ove subote kako bi podržali Bumbare na startu sezone. Utakmica u Sračincu počinje u 17:30 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video