Vijesti / Sport

DALIĆ OSTAJE

Zlatko Dalić ostaje na klupi Hrvatske nogometne reprezentacije: 'Zajedno idemo u nove pobjede!'

Zlatko Dalić ostaje na klupi Hrvatske nogometne reprezentacije: 'Zajedno idemo u nove pobjede!'
Goran Stanzl / PIXSELL, Varaždinski.hr

Pred Dalićem je sad prijateljski susret gdje će se Hrvatska nogometna reprezentacija susresti s ekipom Portugala...

Navijači hrvatske reprezentacije s nestrpljenjem su čekali potvrdu da Zlatko Dalić ostaje izbornik. Napokon su dočekali radosnu vijest - Zlatko Dalić i dalje će voditi vatrene.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik hrvatske A reprezentacije Zlatko Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj suradnji, piše HNS.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je počela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.

- Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede - izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker.

- Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima - dodao je izbornik Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu sljedeće sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije - prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.
 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!