Vijesti / Sport

NOGOMET

PRIJATELJSKA UTAKMICA Varteks uspješan u Sloveniji

PRIJATELJSKA UTAKMICA Varteks uspješan u Sloveniji
NK Varteks

Iako su domaći u tom prošlom prvenstvu bili uvjerljivi prvaci, ipak se od Varteksa očekivala pozicija favorita, što su Bumbari i opravdali na terenu...

U prijateljskoj utakmici u obližnjem, slovenskom Zavrču, Varteks je zabilježio i treću pobjedu u pripremama za početak sezone u 4. MŽNL ČK-VŽ. 

Domaćin NK Zavrč je novoosnovan klub, nasljednik starih prvoligaša, koji je morao krenuti od najnižeg ranga natjecanja. Iako su domaći u tom prošlom prvenstvu bili uvjerljivi prvaci, ipak se od Varteksa očekivala pozicija favorita, što su Bumbari i opravdali na terenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Varteks je imao dvadesetak izrađenih akcija za udarac po golu, dok su domaći nekih 10-tak puta zaprijetili sigurnom vrataru Varteksa Domjanu.

U sastavu trenera Orehovca nedostajalo je dosta igrača (Karić, Novoselec, Kuhar, Jurić, Martinčević) dok je Nježić, koji se oporavlja od ozlijede, odigrao samo početnih 15-tak minuta. 

NK Varteks: Domjan, Broz, Radić, Kukec, Vuković, Nježić, Cecelja, Orehovec, Pakšec, Modrić, Šoštarić (Deban, Šenkiš, Žganec)

NK Zavrč vs NK Varteks 1:2
0:1 Cecelja, 0:2 Žganec

U srijedu je na rasporedu trening utakmica s Međimurjem.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!