Vijesti / Sport

POJAČANJE

NOVI IGRAČ Marko Stolnik potpisao za NK Varaždin

NOVI IGRAČ Marko Stolnik potpisao za NK Varaždin
NK Varaždin

NK Varaždin predstavio je novo pojačanje u svojim redovima...

Dvadesetdvogodišnji stoper Marko Stolnik, dosadašnji igrač druge momčadi zagrebačkog Dinama, novi je igrač momčadi Varaždina.

Potpis na jednogodišnji ugovor s varaždinskim drugoligašem Stolnik je stavio u nazočnosti predsjednika NK Varaždina Stjepana Cveka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Drago mi je da sam se vratio u klub i na stadion na kojem sam počeo svoju nogometnu karijeru. Želja nam je klub i grad vratiti na stare staze, na prvoligašku scenu, jer to zaslužuju - naglasio je Stolnik nakon potpisivanja ugovora.

Marko Stolnik, koji je rođen 8. srpnja 1996. godine u Varaždinu. Nogometnu je karijeru, kao sedmogodišnjak, počeo u tadašnjem prvoligašu Varteksu i to na poziciji napadača, no kasnije je, u pionirskom uzrastu, počeo igrati na poziciji stopera.

U Varteksu je bio sve do 2012. godine, kada je otišao u GNK Dinamo, gdje je s kadetima osvojio naslov prvaka Hrvatske. Stolnik je igrao i u juniorskoj momčadi, za B momčad, a priključivan je i radu s prvom momčadi kluba, za koju je nastupio u prijateljskim utakmicama.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video