Vijesti / Sport

BICIKLIZAM

MOJA PRVA STOTKA Prijave za ovu jedinstvenu i zabavnu biciklijadu do petka u 12 sati

MOJA PRVA STOTKA Prijave za ovu jedinstvenu i zabavnu biciklijadu do petka u 12 sati
PR foto

Još danas i sutra možete se prijaviti na ovu jedinstvenu, ali i zabavnu biciklijadu, koja se može započeti s bilo koje od tri lokacije - Čakovec, Kneginec, D. Voća. Ulaznice se mogu kupiti online ili u Bike Pointu Radotić u Čakovcu.

U subotu 14. srpnja će se na području Varaždinske i Međimurske županije održati zabavna i izazovna biciklijada za rekreativce „Moja prva stotka”. Prijave su, putem servisa Ticket2go.hr (kotizacija iznosi 50,00 kuna), moguće do petka u 12h, a  za sve koji se prijave do tog roka je osiguran poklon paket i majica.

Uz online prijavu, karte je moguće kupiti i u Bike Pointu Radotić (Trg Eugena Kvaternika 10, Čakovec), a na dan manifestacije i na sve tri startne pozicije: u Čakovcu (pred hotelom Park), Donjoj Voći  (Gornja Voća 242b, pred školom) odnosno Knegincu (BP Kero-Benz).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Granica od 100 odvoženih kilometara važan je „miljokaz” za svakog biciklista i može ga ostvariti svaki rekreativac naviknut na kraće relacije, bilo da se radi o 25, 30 ili 40 kilometara koje vozi vikendom ili barem povremeno. Glavni  je izazov pritom odvažiti se.

Koncept Moje prve stotke je jednostavan – sudionici  startaju na jednoj od tri lokacije: u Čakovcu (hotel Park), Donjoj Voći (Gornja Voća 242b – ispred škole) ili Knegincu (BP Kerobenz) te potom, vozeći se krugom u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, na preostalim punktovima u posebnu knjižicu skupljaju štambilje, kojima po uspješnom povratku na početnu lokaciju dokazuju da su odvozili punih 100 kilometara.  Na svim će lokacijama biti osigurana okrjepa za sudionike, a svoj će uspjeh moći ovjekovječiti fotografirajući se na Instagram okvirima Moje prve stotke.

Kako bi rekreativne bicikliste potaknuo da se odvaže „osvojiti” magičnu brojku od 100 kilometara, Trail – Full Cycling Experience osmislio je Moju prvu stotku  tako da postizanje tog cilja bude „bezbolno” - s tri ulaska/punkta za odmor čime se puna udaljenost raščlanjuje na tri, sasvim lako ostvarive etape. Pritom, s obzirom da  „stotka”nije utrka, nema ni vremenskih, ni rezultatskih očekivanja pa ni natjecateljskog pritiska.

To je zabavno događanje, koje će bicikliste voditi kroz neke od najljepših pejzaža Varaždinske i Međimurske županije te će oni, natječući se prije svega sami sa sobom, provesti predivan ljetni dan u prirodi okruženi drugim biciklistima s istom misijom.

Moja prva stotka/Brevet organiziraju se u uz potporu Grada Čakovca, općina Donja Voća i Gornji Kneginec te Međimurske županije, a uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Prijave za oba događanja možete pronaći na Ticket2Go.hr (https://www.ticket2go.hr/tickets/28-HT364F45). Mlađi od 18 godina na manifestaciji mogu sudjelovati u pratnji punoljetne osobe.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!