Vijesti / Sport

BJELOVARSKI CEPELIN

Veterani Varteksa poraženi od Bjelovara u finalu, Radujković najbolji igrač turnira

Veterani Varteksa poraženi od Bjelovara u finalu, Radujković najbolji igrač turnira
Facebook

Varaždinski rukometni veterani potvrdili su ponovno svoju klasu, na snažnom međunarodnom rukometnom turniru u Bjelovaru, a i 'pravdu' na parketu djelila je varaždinska sudačka dvojka.

Veterani Varteksa u snažoj konkurenciji u Bjelovaru, na turniru Bjelovarski Cepelin osvojili su drugo mjesto.

O rukometnoj povijesti Bjelovara napisani su doslovce romani, a i Varaždin je 'kolijevka rukometa'. I logično je bilo da upravo veterani Varteksa i Bjelovara igraju u finalu ovog turnira. Reprizirano je finale varaždinskog veteranskog turnira, na kojem su slavili domaćini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ovog puta u finalu je domaćin bio uspješniji, Bjelovar je svladao veterane Varteksa rezultatom 9:5. Varaždinski rukometaš Siniša Radujković, odnedavno i novi trener GRK Varaždina 1930, proglašen je najboljim igračem turnira.

U ženskoj konkurenciji slavila je ekipa Slavonskog Broda, pobijedivši Crne ovce iz Sinja.

Veterane Varteksa zastupali su vratari Vujović i Pitner te Brkinjač, Nešić, Jembrih, Ptiček, Žnidarić, Godinić, Radujković, Malner, Levanić.

Na turniru vetarana je sudila i varaždinska sudačka dvojka Peković-Jeftić, kao i obično, na visokoj razini zadatka.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Varaždinski rukometni veterani potvrdili su ponovno svoju klasu, na snažnom međunarodnom rukometnom turniru u Bjelovaru, a Siniša Radujković proglašen je najboljim igračem turnira.