Vijesti / Sport

KUP Šestominutni hattrick Drožđeka za pobjedu Varaždina

KUP Šestominutni hattrick Drožđeka za pobjedu Varaždina

Nogometaši Varaždina pokazali su u prvoj utakmici finala Županijskog nogometnog kupa kako su ipak nekoliko stepenica iznad Bednje i porazili ih rezultatom 1:4 (1:3). Za domaćine je zabio Marin Ivančić, dok su za Varaždin zabijali Drožđek tri puta i Mario Sačer.

Oba trenera na teren su postale svoje, pa moglo bi se reći udarne postave. Jasno je kako Mario Kovačević želi da njegovi igrači ostanu u igračkom ritmu prije odlučujućih utakmica protiv Istre, dok Paska s druge strane nije htio proći nezapaženo. I u tome je uspio - dobro su se držali igrači Bednje, odolijevali napadima gostiju i pokazivali želju. U 36. minuti, Marin Ivančić baca domaće simpatizere u delirij zabivši za 1:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga, brzo su se trgnuli igrači Varaždina, dok je Bednja pokazala kako mali pad koncentracije može uništiti utakmicu. Prvo je u 39. minuti Drožđek poravnao s bijele točke, da bi samo 3 minute kasnije isti igrač zabio za 1:2, a kao šlag na tortu prvog poluvremena drugim pogotkom s jedanaest metara Drožđek je upotpunio svoj šestominutni hattrick.

U drugo su poluvrijeme domaći ušli bez 3 prvotimca koje je Paska odlučio poštediti za ligaški derbi protiv Poleta ovog vikenda. Držali su uzde utakmice izabranici Marija Kovačevića i povećali svoju prednost preko Sačera u 64. minuti. Tri pogotka prednosti bila su dovoljna da nogometaši Varaždina rutinski privedu utakmicu kraju.

Uzvratna utakmica trebala bi se igrati 6. lipnja na stadionu Varteksa.

> FOTO Podrška s tribina: Pogledajte kako je bilo na utakmici Bednje i Varaždina

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci