Vijesti / Sport

3. HNL Bumbari poraženi na gostovanju u Ivankovu, još 6 bodova u igri

3. HNL Bumbari poraženi na gostovanju u Ivankovu, još 6 bodova u igri

Izabranici Želimira Orehovca upisali su 15. poraz u sezoni. Bolja momčad ovaj su put bili nogometaši Bedema iz Ivankova koji su na domaćem terenu slavili rezultatom 3:2 (3:1). Za Varteks su zabijali Novoselec i Šoštarić.

Domaćini iz Ivankova od samog su početka krenuli domaćinski i vodili igru. Poveli su već u 12. minuti preko Gorana Borka. Četrnaest minuta kasnije na semaforu je već 2:0. Za Bedem je zabio Ivan Validžić. Do kraja poluvremena Varteksovci su još jednom morali stavljati loptu na centar. U 45. minuti a 3:0 povećao je Ivan Božić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, loše prvo poluvrijeme 'Bumbara' umanjio je Novoselec pogotkom za 3:1. U drugom su dijelu Varteksovci pokušali uhvatiti priključak, ali je on došao prekasno. Nekoliko minuta prije kraja regularnog dijela utakmice ponovno je iz slobodnog udarca poentirao Šoštarić, ali do kraja utakmice 'Bumbari' nisu uspjeli doći do boda.

Stanje na tablici nije obećavajuće. Varteks je posljednji s 23 boda, a ispred njega su Belišće i Croatia Đakovo s 25 bodova, dok je Slavonija otišla na 28. U posljednja dva kola Varteks ugošćuje Slaviju i gostuje kod Mladosti iz Ždralova u posljednjem kolu. Belišće dočekuje Bedem i gostuje kod Slavije, a Croatia Đakovo dočekuje Slavoniju i odlazi u Međimurje za kraj sezone.

Pred Varteksom su odlučujuća dva kola za nastavak njihovog puta u 3. HNL ili povratku u međužupanijsku ligu. Prvi korak slijedi na Tijelovo, u četvrtak 31. svibnja, kad im u goste dolazi Slavija iz Pleternice. Početak utakmice zakazan je za 17 sati i 30 minuta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci