Vijesti / Sport

ODBOJKA Seniorke ekipe Kitro Varaždin osvojile naslov prvakinja Županijskog kupa

ODBOJKA Seniorke ekipe Kitro Varaždin osvojile naslov prvakinja Županijskog kupa

Ženska odbojkaška ekipa Ivanca, član Druge Nacionalne lige Centar, poražena je od ekipe Kitro Varaždin, člana 1. B Nacionalne odbojkaške lige Sjever s 0:3 u setovima u finalnoj utakmici Županijskog odbojkaškog kupa Varaždin, odigranoj u nedjelju navečer, u dvorani osnovne škole Ivanec.

U rezultatski uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici prvi set su dobile varaždinke sa 25:21, u drugom je Ivanec vodio sa 22:18 i 24:22 i samo ga je jedan poen dijelio da osvoji set, ali iskusna gostujuća ekipa ga je riješila u svoju korist sa 28:26.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U trećem setu Varaždinke su držale prednost od 2 do 5 poena i dobile set sa 25:20. Pehar je pobjedničkoj ekipi Kitro Varaždin predao Josip Klein, predsjednik Županijskog odbojkaškog saveza Varaždin, kao i ekipi ŽOK Ivanec za osvojeno drugo mjesto i naslov viceprvakinja.

Potrebno je istaknuti oproštaj Inke Inkret, istaknute odbojkašice koja je tri prvenstvene sezone nastupala za Kitro Varaždin i na finalu Županijskog kupa odigrala svoju posljednju utakmicu. Svoju je odbojkašku karijeru započela u Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec te sada odlazi u Ameriku u Sveučilište ORAL ROBERTS gdje će nastaviti svoju sportsku karijeru.

Gledatelji su ju ispratili velikim pljeskom i službeni spiker joj je u ime svih zaželio sreću i uspješnu daljnju sportsku karijeru u Americi.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci