Vijesti / Sport

BORBA ZA 1. HNL Iz oba tabora poručuju kako ništa nije gotovo

BORBA ZA 1. HNL Iz oba tabora poručuju kako ništa nije gotovo

Pred nogometašima Varaždina velik je izazov uzvratne utakmice kvalifikacija za plasman u elitni rang hrvatskog nogometa. Istrani su u prvoj utakmici osigurali respektabilnu prednost od dva pogotka razlike (3:1), no igrači obje momčadi svjesni su kako je odigrano samo prvo poluvrijeme, a kako smo vidjelu u 'pulskom poučku', drugo poluvrijeme može preokrenuti sve.

- Iskreno, ne mogu se otet dojmu da nismo zaslužili izgubiti utakmicu, pogotovo ne s dva razlike. Mislim da još ništa nije gotovo - pred našom publikom sve je moguće, idemo na glavu - bio je kratak i jasan kapetan Varaždina, Dario Jertec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred vratima pulske svlačionice dva su bivša suigrača razmjenjivali dojmove s utakmice, a u predviđanjima su se složili u jednom - u Varaždinu je sve moguće.

- Desetak minuta smo imali inicijativu, a Varaždin je zabio gol u prvom prelasku centra - to nas je presjeklo. Kasnije su imali 2-3 'mrtvaca' i smatram kako bi priča bila gotova da su realizirali te prilike. Na poluvremenu smo konsolidirali redove, izašli na teren i preokrenuli utakmicu - rekao je stoper Istre, Ivan Zgrablić.

- Žal je za prvim poluvremenom, nismo otišli na dva razlike, a oni su to iskoristili u drugom poluvremenu. Autogol, individualne greške i tu smo gdje smo. U drugom poluvremenu druga utakmica, osigurali su prednost, a na nama je da pred našom publikom to nadoknadimo - zaključio je bivši 'zeleno-žuti', sadašnji napadač Varaždina, Mario Sačer.

Nakon ulaska Andree Ottochiana, Istra je dobila igru po boku, a spomenuti je igrač upisao dvije asistencije.

- Varaždin je puno bolje odigrao u prvom poluvremenu i mi moramo biti zadovoljni što je završilo 'samo' 0:1. U drugom smo poluvremenu promijenili sustav, opustili smo se i iz dvije lijepe akcije zabili smo dva pogotka. Sad nam je jasno da je Varaždin sve samo ne lagan protivnik. Po meni, 3:1 nije velika prednost, gol u gostima itekako drži Varaždin u igri. Moramo u uzvrat ući još ozbiljnije i bolje te sam siguran da nas čeka teška utakmica - svjestan je moguće opasnosti dupli asistent Ottochian.

Izabranici Marija Kovačevića svjesni su kako je sljedeća utakmica za njih sve ili ništa, a svjesni su toga i simpatizeri kluba koji su već 'razgrabili' karte za središnji dio zapadne tribine.

Što se tiče ostatka stadiona, zadnji kontingent ulaznica za Zapad lijevo u prodaji je u caffe baru Contra, a tijekom dana u prodaju će biti puštene ulaznice za Zapad desno, također u CB Contra i CB Rock Art. Ulaznice za tribinu Istok prodavat će se po potrebi na dan utakmice, stoga preporučujemo da ulaznice nabavite čim prije. Cijena ulaznica za tribine Zapad lijevo i desno te istok je 20 kuna.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u subotu, 2. lipnja, s početkom u 19 sati na Varteksovom stadionu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci