Vijesti / Sport

Kovačević: Najviše mi je žao igrača i navijača, Varaždin zaslužuje Prvu ligu

Kovačević: Najviše mi je žao igrača i navijača, Varaždin zaslužuje Prvu ligu

Nogometaši Varaždina nisu uspjeli u kvalifikacijama za ulazak u 1. HNL. Nakon prve utakmice u Puli 'lovili' su 3:1, a u iznimno uzbudljivoj i odličnoj utakmici, na kraju su ostali 'kratki' za jedan gol.

> MILIMETAR Varaždin pred 8000 gledatelja u sjajnoj utakmici nije uspio do 1. HNL!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> IZJAVE Sačer: Zahvaljujem se publici, iduće godine moramo direktno u 1. HNL

> FOTO Prepune tribine na utakmici Varaždina i Istre, pogledajte galeriju!

- Ja sam jako razočaran. Presudilo je prvo poluvrijeme u Puli, tužan sam i ponosan na svoje dečke. Mi smo u tri od četiri poluvremena bili bolji. Cijelu godinu smo se borili, trudili, kada sam stigao bili smo deveti, borili smo se, na kraju nas je bod dijelio od direktnog plasmana – kazao je Mario Kovačević.

Sve se za Varaždin savršeno 'otvorilo' u drugom poluvremenu, igrač manje na travnjaku, na kraju i velika dominacija, no niti jedna lopta se nije 'zakoprcala' u mreži sjajnoj Ćorića.

Sve je zapravo bilo 'spremno', ali sreća je ostavila Istru u 1. HNL.

- Varaždin zaslužuje čestitke, bili su bolji, ovo danas je bio praznik nogometa, žao mi je što ovakav klub i stadion ne igra u Prvoj ligi. I kao grad i kao klub to zaslužuju. Ali naš ostanak u Prvoj ligi je nagrada za sve kalvarije koje su prolazili. Mogli bi knjigu napisati o tome, ali imam karakterne dečke  – kazao je Darko Raić-Sudar, trener Istre 1961.

Igrači Varaždina na kraju su ostali jedan bod 'tanki' za direktan plasman u 1. HNL, a sada i jedan gol za prolaz.

- Mislim da nam nema nitko što zamjeriti, dali smo sve od sebe, najviše mi je žao radi igrača koji su sada tužni, i radi publike, vidjeli ste i danas koliko ljudi je stiglo. Varaždin definitivno zaslužuje prvoligaša – rekao je Kovačević.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci