SPORT I ZABAVA Bogat program manifestacije Ljeto u Sračincu od 15. do 26. lipnja

U petak, 15. lipnja, počet će velika glazbeno-sportska manifestacija ‘Ljeto u Sračincu’ u organizaciji caffe bara Le Tresor te pod pokroviteljstvom Općine Sračinec. Uz bogatu popratnu ponudu jela i pića, atraktivne hostese, glazbena događanja, turnir u beli, središnja će tema ipak biti nogomet, odnosno praćenje uživo utakmica Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kao i atraktivni malonogometni turnir na asfaltiranom terenu uz igralište NK Sračinca – ‘Magma kup 2018’.

Prve ekipe već su se prijavile za onaj glavni turnir, seniorski, čijem će prvaku pripasti rekordnih 15.000 kuna. Riječ je o dobro poznatim haklerskim ekipama sa zimskih malonogometnih turnira u Varaždinu i Novome Marofu, iako među najavljenima ima i onih manje poznatih, ali – kako tvrde – spremnih iznenaditi.

Prijave su inače aktualne do četvrtka, 14. lipnja, kad će se (u 19 sati navečer) održati i ždrijeb skupina prvoga kruga, kako ovog seniorskog, tako i veteranskog turnira koji se igra za također prestižnih 4.000 kn nagrade najboljoj ekipi. Kotizacija za sudjelovanje je 600 kn za seniore i 300 kn za veterane, a ekipe se prijaviti mogu na broj telefona 091 2566 186 (Nenad).

Uz ova dva navedena turnira održat će se i mini turnir (3 na 3 na male golove, kotizacija 100 kn) te pozivni U-10 turnir u organizaciji NK Sračinca. Početak mini turnira 3 na 3 predviđen je oko srijede, 20. lipnja, dok će se U-10 turnir održati predzadnji dan Ljeta u Sračincu, u ponedjeljak, 25. lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije