MININOGOMET Art Metali Junajted osigurali Ligu prvaka!

Na državnoj završnici u mininogometu održanoj u Ivanić Gradu našu županiju predstavljale su ekipe MNK Druškovec, te Art Metali Junajted iz Varaždina. Dečki iz Druškovca su, na žalost, završili svoj nastup već u grupnoj fazi turnira, dok je ekipa Art Metala pokazala zašto je se smatra jednim od nosioca kvalitete malog nogometa našeg kraja.

Skupinu su apsolvirali uvjerljivo osvojivši prvo mjesto ispred ekipa Euro Fero i Patrola, te isti dan u vrlo uzbudljivoj utakmici nakon 6 serija penala izbacili i domaće predstavnike, ekipu Topnici. U četvrt završnici su ipak nesretno izgubili rezultatom 1-0 u, svi su složni s obzirom na prikazanu kvalitetu igre oba protivnika, ljepotici turnira protiv ekipe Veni Vidi Vici iz Opuzena.

Na koncu u ukupnom poretku osvojeno je 5. mjesto i samim time je ekipa Art Metala Junajted izborila i mogućnost nastupa u mininogometnoj Ligi prvaka koja je na rasporedu u rujnu u slovenskom Čatežu.

– Uvjeti za igru bili su dosta teški – kombinacija nesnosne vrućine sa loptom bez utega i dosta skliskim terenom uvelike je utjecala na naš nastup jer nismo mogli razviti našu prepoznatljivu pas igru, niti odigrati išta suvislo iz prekida. Ipak i takvi smo prikazali zavidnu vještinu i pokupili simpatije svih nazočnih, a zahvaljujem i na velikoj podršci naših navijača koji su nas u velikom broju pratili preko livestreama, te našem partneru Art Metalima. Glavni cilj je ipak na koncu ispunjen, a to je osiguravanje nastupa u Ligi prvaka što će biti veliki poticaj mojim dečkima da nastave sa odličnim igrama i na nadolazećim ljetnim turnirima. – rekao nam je voditelj ekipe Junajteda, Dalibor Leskovar.

Art Metali Junajted nastupili su u sastavu: David Sabolek, Robert Malnar, Nikola Golenja, Marin Šinjori, Luka Modrić, Marko Poslon, Marko Kanceljak, Ivan Josipović i Jurica Poldrugač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije