Vijesti / Sport

FOTO Uz trokut-turnir i bogat program proslavljeno 60 godina rukometa u Vidovcu

FOTO Uz trokut-turnir i bogat program proslavljeno 60 godina rukometa u Vidovcu

Proteklog vikenda proslavljen je veliki jubilej – 60 godina rukometa u Vidovcu. Proslava je započela već u subotu, kada je igrana utakmica Stari-Mladi, a nastavljeno u nedjelju svečanom sjednicom te trokut-turnirom na kojem su, uz Vidovec, sudjelovali još renomirani Nexe te najsnažniji rukmetni klub u regiji Varaždin 1930.

Svečanoj sjednici prisustvovao je i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, stigao je i predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac, uz brojne druge ugledne goste, uz domaćinstvo načelnika općine Brune Hranića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče trokut-turnira pobjedu je ostvario Nexe, koji je došao u vrlo snažnom sastavu, predvođen i nekadašnjim i povremenim reprezentativcima Hrvatske. Našičani su opravdali epitet favorita turnira, pobijedivši i domaćina i Nexe, dok je Varaždin 1930 stigao u pomlađenom sastavu. Drugo mjesto je na kraju osvojio Vidovec, svladavši Varaždin 1930, rezultatom 20:17.

Rezultat je ovaj puta stvarno bio u drugom i trećem planu, glavno je bilo vidjeti poznata rukometna lica, dobro se zabaviti, a kao i obično bio je organiziran popratni program i šator uz poznatu vidovečku 'rukometnu veselicu'.

A kako je bilo u nedjelju u Vidovcu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci