NK VARAŽDIN ‘Kuloari oko Rudeša su samo to, pojačavamo se za novu sezonu’

Od ‘povijesne’ utakmice Varaždina i Istre prošlo je tek nešto više od tjedan dana, a već sada kuloari nagađaju da bi Varaždin ipak mogao do 1. HNL.

U pravilu ‘dobro obaviješeni krugovi’, nagađaju da bi Varaždin mogao u Prvu ligu, umjesto Rudeša, koji bi ‘navodno’ trebao odustati. Nije tajna da je Rudeš ostao bez strateškog parnerstva s španjolskim Alavesom, i da muku muči s financijama, no na zelenom travnjaku su pošteno izborili ostanak te bili jedno od iznenađenja prvenstva.

S druge strane teoretska mogućnost postoji, ako Rudeš ne posloži stvari, ako odustanu prije početka prvenstva, Varaždin bi mogao biti član 1. HNL.

Ipak, službeno (a i neslužbeno) u NK Varaždinu o tome nemaju pojma.

– Sluzbene potvrde s nijedne strane nema, do nas su takoder dosle navedene informacije ali sve su to nagađanja po raznim kuloarima i medijima. Mi smo trenutno u punom jeku priprema za novu sezonu, u pregovorima smo s novim igračkim pojačanjima, koji bi trebali potvrditi našu ambicioznost da sljedeče godine izborimo toliko priželjkivani povratak Prve lige u Varaždinu – komentairao je Toni Dalić, direktor NK Varaždina.

Što se tiče igračkih pojačanja, kuloari nagađaju o Brezovcu, a na ‘oku’ su još neki bivši igrači varaždinskog kluba. O pojačanjima su zasad u klubu zakopčani, no vrlo brzo bit će poznate novosti za varžadinskog nogomenog (zasad još) drugoligaša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije