Vijesti / Sport

HK Vindija: Ivan Ratković prvak Hrvatske, Jan Siročić i Mihael Bešenić brončani

HK Vindija: Ivan Ratković prvak Hrvatske, Jan Siročić i Mihael Bešenić brončani

Članovi Hrvačkog kluba Vindija osvojili su tri medalje na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore (U-23) održanom ove nedjelje u Zagrebu.

Titulu prvaka države i najsjajniju medalju osvojio je kapetan kluba Ivan Ratković u kategoriji do 98 kilograma. Jan Siročić u kategoriji do 80 kilograma osvojio je treće mjesto kao i Mihael Bešenić u kategoriji do 53 kilograma. Nadomak medalje došao je i Nikola Conar. Poražen je u borbi za broncu u kategoriji do 98 kilograma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Prvenstvu Hrvatske su nastupili i Nikola Bogović i Nikola Fajfarić u kategoriji do 66kilograma te Antun Novko u kategoriji do 75 kilograma. Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore okupilo je natjecatelje iz 14 hrvatskih klubova.

Osim mlađih seniora ovog su vikenda nastupile i mlade nade Hrvačkog kluba Vindija. Riječ je o međunarodnom hrvačkom turniru 'Zlatni pijetao' koji je održan ove subote u Koprivnici. Mladi varaždinski hrvači osvojili su tri brončane medalje, Cris Benček u kategoriji do 33 kilograma, zatim Luka Fajfarić u kategoriji do 38 kilograma te Luka Balažinec u kategoriji do 73 kilograma. Sven Lebinec u kategoriji do 75 kg izgubio je borbu za treće mjesto.

Na turniru su nastupili i Tomislav Čosić do 33 kilograma, David Slunjski do 40 kilograma, Leon Petrić do 44 kilograma, Filip Pešec do 65 kilograma, Ivan Bedeković i Ivica Florijanić do 73 kilograma te Nino Gredičak u kategoriji do 75 kilograma. Na turniru se natjecalo 418 hrvača iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Makedonije, Ukrajine i Češke.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci