Jasmina Ilijaš treća s novim osobnim rekordom na maratonu u Trevisu

Maratonci klubova iz Varaždina, Međimurja i nešto iz Zagreba, sudjelovali su ove nedjelje, 6. ožujka, na maratonu i prvom polumaratonu u Trevisu u Italiji, gdje je većina postigla svoje osobne rekorde.

Posebno je potrebno naglasiti 3. mjesto Jasmine Ilijaš iz TK Marathon 95 na maratonu sa osobnim rekordom (PB) 2:51:54. Pobijedila je Marija Vrajić iz AK Maksimir iz Zagreba također sa osobnim rekordom i još jednom potvrdila normu za Olimpijske igre u Riju.

Potrebno je spomenuti Matiju Zadravca, TK Kotoripski begači, koji je svoj osobni rekord popravio za 16 minuta i osvojio 12. mjesto, kao i Gorana Pongračića iz TK Marathon 95 sa najboljiim osobnim vremenom od 2:44:05.

Tu su još dobri rezultati članova novog kluba, AK Varaždin, koji su došli sva trojica, Goričanec, Cenko i Huzjak unutar jedne minute kao 19., 20. i 21. apsolutno.

Na polumaratonu je kod žena Valentina Belović iz AK Varaždin sa 1:28:15 osvojila 7. mjesto apsolutno i bila 2. u kategoriji. Tu je također bilo dosta osobnih rekorda, a zanimljivo je da je nastupilo i završilo više maratonaca nego polumaratonaca ovu utrku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije