Vijesti / Sport

Zlato i bronca za mlade ludbreške hrvače na turniru u češkom Hedoninu

Zlato i bronca za mlade ludbreške hrvače na turniru u češkom Hedoninu

U češkom gradu Hodoninu u subotu se održao međunarodni turnir za mlađe uzrasne kategorije dječaka u hrvanju grčko-rimskim načinom.

Radi se o kvalitativno izuzetno jakom turniru, na kojem je sudjelovalo 314 natjecatelja iz preko 30 klubova iz Mađarske, Slovačke, Srbije, Ukrajine, BiH, Hrvatske i Češke. U ovako jakoj konkurenciji, ludbreški hrvači osvojili su jednu zlatnu i jednu brončanu medalju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zlato je osvojio Teo Varga-Črepinko, koji pokazuje da izrasta u odličnog hrvača. Nakon teških uvodnih borbi Teo je u hrvatskom finalu pobijedio predstavnika Zagreba. Rene Dulikravić također napreduje velikim koracima, a malo je nedostajalo da i on dođe do finala jer je u polufinalnoj borbi vodio 8:1, međutim neiskustvo ga je koštalo poraza.

Od ludbreških boraca još su nastupili Leonardo Vručina, koji je sa dva poraza i dvije pobjede osvojio šesto mjesto, Patrik Balija sedmo, također omjer 2:2, Igor Vrdoljak šesto sa jednom pobjedom i dva poraza, dok Petar Habrka ovaj put nije uspio upisati pobjedu.

Treba istaknuti i nastup petogodišnjeg Ivana Bačanija koji se hrabro odupro godinu dana starijim protivnicima te u četiri borbe uspio ostvariti jednu pobjedu, a pokupio je i nepodijeljene simpatije svih prisutnih.

S ekipom su bili trener Ignac Horvat i predsjednik Nino Dulikravić, koji je ovaj put imao i ulogu pomoćnog trenera, a u pratnji su bile i mame Aleksandra Vrućina i Marina Blatarić koje su ekipi pružile neprocjenjivu podršku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci