Vijesti / Sport

Jahači Konjičkog kluba Varaždin '95 nastupili na zagrebačkom hipodromu

Jahači Konjičkog kluba Varaždin '95 nastupili na zagrebačkom hipodromu

U nedjelju, 17. srpnja, jahači Konjičkog kluba Varaždin '95 nastupili su na 3. kolu Karoca Dressage kupa, 3. kolu CC-a u dresurnom jahanju, 3. kolu Karoca GP serije i 4. kolu CC-a u preponskom jahanju. Oba turnira održala su se na zagrebačkom hipodromu.

Na dresurnom turniru konjički klub Varaždin'95 predstavljali su Tara Damjan na konju imena Rainbow, Marta Barbir na Aronu B i Danijel Dušak na Gromu i Fenixu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dresurni nastup

U utakmici E kategorije u skupini jahača mlađih od 17 godina u kojoj je bilo 7 natjecatelja, Tara Damjan svojim je prvim dresurnim nastupom osvojila 57,81 posto i zauzela četvrto mjesto.

Utakmica A kategorije, u skupini jahača mlađih od 17 godina, u kojoj je bilo 10 natjecatelja, Marta Barbir na Aronu B zauzela je četvrto mjesto s osvojenih 62,58 posto. 

U utakmici A kategorije u skupini jahača starijih od 17 godina u kojoj je bilo 13 natjecatelja, Danijel Dušak na Gromu osvojio je 62,25 posto i četvrto mjesto, a na Fenixu 60,50 posto i osmo mjesto.

U L kategoriji, u kojoj je bilo 11 natjecatelja, nastupala je Marta na Aronu B i osvojila 57,51 posto i deseto mjesto.

Preponsko jahanje

Na preponskom turniru nastupala je Tara Damjan na kobilama Rainbow i Nani.

U utakmici visine 1,00m s Rainbow je imala jednu srušenu preponu, a s Nanom je bila isključena. 

U utakmici visine 1,10m s Nanom imala je 16 kaznenih bodova i osvojila šesto mjesto.

Za jahače i konje slijede pripreme za državno prvenstvo u dresurnom jahanju koje se održava na zagrebačkom hipodromu 23. i 24. srpnja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci