Vijesti / Sport

Tri zlatne medalje za atletičarke AK 'Sloboda' na prvenstvu Hrvatske

Tri zlatne medalje za atletičarke AK 'Sloboda' na prvenstvu Hrvatske

U Varaždinu je, 3. i 4. rujna, održano pojedinačno dvodnevno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke. Od varaždinskih atletičara već prvi dan su se istakle atletičarka Kristina Dudek, koja je suvereno pobjedila na 400 metara s vremenom 54,92 sekunde.

U najtežoj ženskoj disciplini na 3000 metara zapreke pobjedila je mlađa juniorka Paula Šimunčić (12:17,53). U neizvjesnoj utrci koju je vodila od početka do kraja, riješena je tek u posljednjem krugu zahvaljujući Paulinoj boljoj tehničkoj pripremi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Štafeti 4×100 metara, AK Sloboda u sastavu Orhidea Leščak, Mateja Jambrović, Ena Krebelj i Kristina Dudek također je pripala zlatna medalja sa vremenom (48,89 sek).

Drugog dana Kristina Dudek je na 200 metara osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju.

Ženska štafeta 4×400 metara sastavljena od manje iskusnih atletičarki ipak je uspjela osvojiti 3. mjesto.

Slobodini atletičari su zbog dugog trajanja i napornog prvog dijela sezona nastupili u vrlo malom broju, ali unatoč tome sa zapaženim uspjehom.

Početak priprema za slijedeću sezonu je 1. listopada, a do tada će se održati još 3 natjecanja od kojih je najvažnije finale Kupa Hrvatske ja kadete u Rijeci, koje je ujedno izborno natjecanje za reprezentaciju i nastup u Češkoj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci