Vijesti / Sport

ITTF Croatia Open natjecanje: Karla Franović s Tajvankama osvojila prvo mjesto

ITTF Croatia Open natjecanje: Karla Franović s Tajvankama osvojila prvo mjesto

Karla Franović je sačuvala ugled hrvatskog stolnog tenisa, ne dopustivši da ovogodišnji ITTF Croatia Open u Varaždinu prođe bez Hrvata na pobjedničkom postolju.

Naime, Karla Franović je u tandemu sa sjajnim Tajvankama Pei-Ling Su i Ruei-Ling Wen osvojila prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji tvorivši sastav Tajvan - Hrvatska. Nadmočno su protutnjale varaždinskom Arenom, pobijedivši prvo Njemačku 3:2, a zatim u finalu i kombinaciju Japana i Portugala 3:1. U finalu je Karla pobijedila Portugalku Raquel Andrade 3-0 (9,7,9).

U Varaždinu su osim okončanih nadmetanja u momčadskom odnosno ekipnom dijelu kadeta i juniora, počela natjecanja kadeta i kadetkinja pojedinačno u kvalifikacijama, dok su u igri parova do osmine finala dospjele Klara Bardač i Marta Vukelić, te Sara Sušac s Poljakinjom Agatom Paszek. U konkurenciji kadetskih parova, u osminu finala su se plasirali Ivor Ban i Filip Borovnjak.

Posljednji dan ITTF turnira Croatia Open za juniore i kadete u stolnom tenisu igra se danas u varaždinskoj Areni, a ulaz je za posjetitelje besplatan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci