Vijesti / Sport

Završen ITTF Croatia Open u Varaždinu: Bronca za Klaru Bardač i Martu Vukelić

Završen ITTF Croatia Open u Varaždinu: Bronca za Klaru Bardač i Martu Vukelić

Posljednjeg dana natjecanja na 4. ITTF turniru Croatia Open za juniore i kadete, koji je u nedjelju završen u Areni Varaždin, hrvatski stolni tenis osvojio je i drugu brončanu medalju. Naime, treće su mjesto osvojile kadetski par Klara Bardač i Marta Vukelić.

Ove dvije djevojke su na putu do polufinala bile bolje od Bugarki Ilijeve i Hristove 3-1, te Mađarica Adamik i Laskai 3-0. U poluzavršnici su presnažna prepreka bile Slovenke Lara Opeka i Katarina Stražar koje su pobijedile 3-2 u setovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ostalih hrvatskih predstavnika u glavnom turniru u nedjelju su na rasporedu bila isključivo kadetska natjecanja. Ivor Ban je pojedinačno dospio do 2. kola ili osmine finala gdje je bolji Tajvanac Yi-Hsin Feng, koji je kasnije dospio do polufinala. Ban je pak u paru s Filipom Borovnjakom izgubio u 2. kolu od Tajvanaca Fenga i Lia 3.0.

U konkurenciji kadetkinja pojedinačno, Bardač je izgubila u 1. kolu od Lucije Cordero iz Gvatemale 3:1, dok je Sara Sušac svladala Engleskinju Denise Payet istim rezultatom. U 2. kolu su ispale i Sušac od Ruskinje Elizabet Abraamian 3-1, kao i Hana Arapović koje bila slobodna u 1. kolu. U drugom je bolja bila Slovenka Opera 3:2

Svi kadeti pak koji su se plasirali u glavni turnir, s iznimkom Bana, ispali su odmah u 1. kolu - Lovro Zovko od Rumunja Mihaia Nemaciuca 3:2, Stjepan Škoda od Talijana Alessandra Cicchitija 3:2 i Filip Borovnjak od Belgijca Adriena Rassenfossea 3:0.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci