Vijesti / Sport

Sportska abeceda i Vitae opet vode klince na 'skijaču'

Sportska abeceda i Vitae opet vode klince na 'skijaču'

Nakon sjajnog prošlozimskog božićno-novogodišnjeg druženja polaznika sportskih škola Sportska abeceda (Varaždin), Lumen (Varaždin) i Vitae (Čakovec) u Kranjskoj Gori u susjednoj Sloveniji, gdje je 50-ak klinaca predškolske i školske dobi uživalo u osnovama skijanja i igrama na snijegu, a isto tako i u tematskim treninzima i aktivnostima u novoj sportskoj dvorani u blizini skijališta, sličnu priču Sportska abeceda i Vitae organiziraju i ovog prosinca, između Božića i Nove Godine.

Konkretno, od 26. prosinca do 29. prosinca svi će zainteresirani moći ponovno guštati u zimovanju na Kranjskoj Gori, uz smještaj i hranu u odmaralištu Vladimir Nazor lociranom u samom centru mjesta i veoma blizu staze te uz brojne sadržaje na snijegu i na 'suhom'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Četverodnevni aranžman uključuje prijevoz turističkim autobusom, puni pansion uz četiri obroka dnevno plus ručak u povratku zadnjega dana, zdravstvenu skrb u odmaralištu uz osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, stalni pedagoški nadzor od licenciranih trenera i odgajatelja u pratnji te diplomu za sve polaznike, a cijena svega navedenog je 1.917 kuna (jednokratno plaćanje) odnosno 1.995 kuna (obročno plaćanje, do 12 obroka).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Željka Hercega, voditelja sportske škole Sportska abeceda, na telefon 091 8867 164 ili elektroničkom poštom na [email protected].

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci