Vijesti / Sport

Hakleri iz Remetinca ove godine premijerno nastupaju na 'Kutiji šibica'!

Hakleri iz Remetinca ove godine premijerno nastupaju na 'Kutiji šibica'!

Športsko društvo 'Remetinec' kolektiv je koji broji više od stotinjak članova te obuhvaća široki spektar rekreativnih sportova. Široj javnosti poznati su ponajprije po odličnoj organizaciji malonogometnog memorijalnog turnira 'Darko Puškadija-Zvonimir Pavlić' koji svake godine okuplja respektabilan broj haklera našeg kraja. 

A ove godine će premijerni put nastupiti na legendarnoj 'Kutiji Šibica' i to u sastavu kojeg čine isključivo domaći dečki, poznata malonogometna imena (Turković, Harmicar, Broz, Zrno, Hajduk,…), a koji su ujedno i članovi društva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč mogućnosti da igraju za druge ekipe, momci će radije predstavljati svoje mjesto i svoje društvo. 

Uz 'Kutiju' društvo će nastupiti i na Zimskom malonogometnom prvenstvu u Varaždinu te Novom Marofu gdje će, uz pokoje pojačanje, pokušati ponoviti uspjeh iz 2012. godine kad su sa domaćim snagama bili pobjednici i osvajači turnira. 

Uz pokušaj ostvarivanja najboljih mogućih sportskih rezultata, sam cilj društva je i promocija svojeg mjesta, preko sportskih natjecanja koje kroz cijelu godinu rade nastupajući po raznim turnirima, unutar grada Novog Marofa kao i županije, a i šire.

Utakmica prvog kola 'Kutije' na rasporedu je u subotu, 3. prosinca, u 11:40 sati protiv vrlo dobre zagrebačke ekipe Bubanj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci