Mlađi kadeti Karate kluba Varaždin ekipni su prvaci sjeverozapadne Hrvatske!

Ekipa mlađih kadeta Karate kluba Varaždin, u sastavu Dorian Kalajdžija, Lovro Rozman, Tibor Kovačić i Mateo Jakopanec, ekipni su prvaci sjeverozapadne Hrvatske. Titulu su osvojili na regionalnom prvenstvu održanom u nedjelju u Đurđevcu.

U prvom susretu Varaždinci su bili bolji od Karate kluba Virovitica, a pobjede za varaždinski sastav izborili su Kalajdžija i Rozman.

Varaždinci su odlično otvorili i finalni susret protiv čakovečkog Globusa. Kalajdžija je donio prvi bod pobjedom nad Josipom Slukićem nakon čega je Teo Kečkeš bio bolji od Rozmana i izjednačio omjer u bodovima na 1:1.

Bod i konačnu pobjedu donosi Kovačić u susretu protiv Kristijana Toličanca.

Kalajdžija i regionalni prvak

Ekipnom zlatu Kalajdžija je dodao i naslov regionalnog prvaka u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg. U finalu je bio bolji od klupskog kolege Matea Jakopanca.

Tibor Kovačić u kategoriji mlađih kadeta iznad 57 kg osvojio je srebro. U finalu je izgubio od Kečkeša. U toj je kategoriji Rozman stigao do bronce.

Regionalno prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske okupilo je dvjestotinjak karatista i karatistica iz 18 klubova. Mlade varaždinske karatiste u Đurđevcu je vodi njihov trener i izbornik seniorske karate reprezentacije Esad Garibović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije