Dejan Glavica debitirao pogotkom, Cibalia remizirala s Toplakovim Interom

Poznati varaždinski nogometaš Dejan Glavica odigrao je odličnu utakmicu u svom premijernom nastupu za vinkovačku Cibaliju. Sjajan nastup okrunio je i vodećim pogotkom za svoju momčad u 51. minuti utakmice protiv zaprešićkom Interu.

– Odigrali smo vrlo dobru utakmicu i velika šteta što nije bilo dovoljno koncentracije i što nismo zabili još koji gol i osvojili tri boda koja bi nam puno značila u borbi za prvoligaški opstanak. U Vinkovcima mi je zasad sjajno, a najviše su me oduševili vinkovački Ultrasi koji nas svojim navijanjem nose čitavu utakmicu. – rekao je nakon utakmice Glavica.

Glavica je jesenski dio sezone proveo u varaždinskom Varteksu igrajući međužupanijsku ligu, a bio je jedan od glavnih kotačića NK Varteksa.

– Hvala Varteksu na jesenskom angažmanu pomoću kojeg sam ipak uspio ostati na ‘radnoj temperaturi’. Bilo je prekrasno opet igrati pred našim White Stonesima i nadam se da sam svojim igrama pridonio onom konačnom cilju, a to je plasman u višu ligu. Također, puno mi je za fizičku spremu značilo i igranje zimskih malonogometnih turnira u dresu varaždinskog Junajteda i iskreno se nadam da ću svojim angažmanom pomoći Cibaliji u očuvanju prvoligaškog statusa na kraju sezone – zaključuje Glavica.

VIDEO: Glavica pogađa za 1:0 – https://www.youtube.com/watch?v=7LBR8AxHU4I

Utakmica je inače završila rezultatom 1:1, jer je Blažević, samo dvije minute nakon Glavice poravnao na 1:1, što je bio i konačni rezultat utakmice.

A na suprotnoj strani za zaprešićki Inter igrala su još dva bivša igrača Varaždina, obojica Zagorci, Mario Brlečić, koji je u igri je proveo početnih 68 minuta te Igor Postonjski, koji je odigrao čitavu utakmicu. Inter inače vodi poznati varaždinski trener Samir Toplak, koji je bio i trener Cibalije.

– Imali smo uoči ove utakmice nekih problema s ozljedama, no unatoč tome bio sam optimist. Pokazalo se da smo kompaktna ekipa, imamo i mnogo mladih igrača koji su danas dobili šansu, a ovo će nam mnogo značiti za samopouzdanje. Zadovoljan sam – rekao je Toplak nakon susreta.

VIDEO Cibalia – Inter 1:1 – https://www.youtube.com/watch?v=fpt44ZJ6rxY

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije