Vijesti / Sport

Odigrano četvrtfinale malonogometnog turnira u Lepoglavi

Odigrano četvrtfinale malonogometnog turnira u Lepoglavi

Malonogometni turnir u Lepoglavi stigao je protekli vikend utakmicama osmine i četvrtine finala do svoje završne faze, a tradicionalno tamo nastupaju i varaždinski malonogometaši.

Od tri ekipe sa varaždinskim štihom, u osmini finala zaustavljena je ekipa Mea Culpa (Radić, braća Drožđek, Kolarić…) porazom od aktualnog osvajača varaždinskog turnira, ekipe Centar Škudar rezultatom 3-1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošlogodišnji osvajač turnira Tornado (Hojski, Slunjski, Škerbić, Krasnići, Kovač…) u tvrdoj je utakmici sa 2-1 bio bolji od UŠR Višnjice, a ekipa Fenč i prijatelji (inače varaždinski MNK Junajted ) s 5-2 je pobijedila momčad Crvene ruže.

U četvrt-finalu pak Tornado je sa 5-2 (hat-trick Saše Hojskog i dva pogotka Tomice Libera) bio bolji od ekipe DC–10, a još uvjerljiviji bili su Fenčovi prijatelji koji su sa 5-1 (4 gola odličnog Nikole Golenje te gol vratara Saše Drevena) nadigrali ekipu CB Niagare.

Idući vikend na rasporedu su utakmice polu-finala u kojima međusobno igraju Tornado i Fenč i prijatelji, dok je drugi polu-finalni par Graditeljstvo Merkaš protiv ekipe Štefan-Kumrovec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci