Vijesti / Sport

VIKEND PREGLED Glavina, Benko, Brlek, Brezovec i Sačer strijelci!

VIKEND PREGLED Glavina, Benko, Brlek, Brezovec i Sačer strijelci!

I ovog vikenda bivši nogometaši Varteksa i Varaždina nisu mirovali, bili su itekako atkivni, ali i uspješni kao strijelci i asistenti.

U talijanskoj Seriji A Marko Rog odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za svoj Napoli u gostujućoj 2-1 pobjedi protiv Rome na slavnom Olimpicu. Marko je na terenu proveo svih 90 minuta i bio među bolje ocjenjenim pojedincima u svojoj ekipi. Robert Murić nije ulazio u igru za svoju Pescaru u 3-1 porazu kod Sampdorie u Genovi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvoj slovenskoj ligi Leon Benko Dominik Glavina bili su strijelci za svoje ekipe. Glavina je potvrdio svoju odličnu golgetersku formu zabivši nova dva gola za svoj Rudar iz Velenja koji je sa 4-2 svladao Benkovu Olimpiju u gostima.

Glavina je prvi načeo domaćina, sjajnim pogotkom glavom u padu u 37. minuti. Velenjčani su do 61. minute vodili 0:3, da bi Olimpija smanila u 78. minuti na 1:3. Tada na scenu još jednom stupa Glavina, koji igra u sjajnoj formi, i u jendoj polukontri vuče do ruba kaznenog prostora te milimetarski preciznim udarcem pogađa za svoj drugi gol na utakmici.

Ovo je njegov ukupno 13. gol u prvenstvu, gdje vodi na listi strijelaca. U posljednjeroj minuti Leon Benko zabio je počasni gol, iz kaznenog udarca u 90. minuti. Bojan Vručina također je odigrao odlično za Rudar do 84. minute.

 

U 1. HNL Dario Melnjak odigrao je završnu 21 minutu u remiju Slaven Belupa kod Istre, a Dejan Glavica odradio je svih 90 minuta za vinkovačku Cibaliju u porazu 1-0 kod Splita. 

Naša zaprešićka 'kolonija' predvođena trenerom Samirom Toplakom doživjela je 2-0 poraz kod Dinama. Mario Brlečić nije bio ovaj put u konkurenciji, Igor Postonjski odigrao je 82 minute prije nego je zamijenjen, dok je vratar Ante Mrmić bio na klupi za pričuve.

U 2. HNL Mario Sačer bio je strijelac za svoje Dugopolje u 2-1 pobjedi nad Lučkom za koje je Josip Golubar odigrao cijeli susret.

Lovro Cvek debitirao je u službenoj utakmici za Celje odradivši drugo poluvrijeme u 1-0 pobjedi protiv Radomlja, dok je vratar Matija Kovačić bio na klupi u remiju svog Aluminija.

Matija Katanec je odigrao cijeli susret za prvaka BiH, Zrinjski iz Mostara u pobjedi 3-1 protiv Krupe i asistirao za vodeći pogodak svoje momčadi.

U 2. njemačkoj Bundesligi Roberto Punčec u dresu Union Berlina 'pocrvenio' je u 44. minuti u susretu protiv Wurzburger Kickersa, no njegova ekipa unatoč tome odnijela je pobjedu od 2-0, dok je Adam Sušac odradio cijeli susret za svoj Aue u 2-2 remiju kod Bielefelda i pritom zaradio žuti karton.

Brlek i Brezovec strijelci za svoje ekipe

Petar Brlek bio je strijelac pobjedničkog pogotka za svoju Wislu Krakow u poljskom prvenstvu u 90. minuti utakmice na gostovanju kod Piasta za veliko veselje svojih navijača na tribini.

Josip Brezovec također je bio strijelac za svoj Šerif iz Tiraspola u uvjerljivoj 4-0 domaćoj pobjedi protiv Petrocuba u moldavskom prvenstvu.

Ivan Kovačec u dalekoj je Južnoj Koreji odigrao cijelu utakmicu u pobjedi 2-1 svoje ekipe Ulsan Hyundai nad Pohangom.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci