Vijesti / Sport

U nedjelju veliki derbi Varteksa i Poleta za vrh ljestvice!

U nedjelju veliki derbi Varteksa i Poleta za vrh ljestvice!

U nedjelju s početkom u 16 h na igralištu u Jalkovcu na rasporedu je veliki derbi Međužupanijske lige Varaždin – Čakovec u kojem se sastaju trenutno dvije prvoplasirane ekipe lige – varaždinski Varteks i Polet iz Svetog Martina na Muri.

'Poletovci' ulaze u utakmicu sa dva boda prednosti u odnosu na Varteks, a obje ekipe gaje ambiciju osvajanja ovog natjecanja, s tim da su u Varteksu svi složni da je prvenstveni klupski cilj plasman u viši rang.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoju mobilizaciju najavili su i popularni White Stonesi, pa je za očekivati da će derbi proteći i u posebnom dekoru i ambijentu.

-Nadam se da će utakmica opravdati očekivanja. Nema ljepšeg od pobjede u derbiju, a nama bi ta pobjeda donijela mirniji nastavak prvenstva, no nebi bili nezadovoljni ni bodom. U obje ekipe ima zaista mnogo kvalitetnih igrača, te pravih nogometnih poteza zasigurno neće nedostajati – rekao je dečko iz Nedeljanca na trenutnom 'radu' u Poletu Dino Jambres.

Popularni Leco dobro je znan svima koji prate lokalna nogometna zbivanja i sigurno će biti teška prepreka na golu Poleta.

S druge strane, domaći igrači Varteksa itekako su 'nabrijani' na derbi i naravno očekuju pobjedu i preuzimanje vrha ljestvice.

- Na krilima prošlotjedne pobjede nad Podravinom puni smo optimizma i jedva čekamo nedjeljnu utakmicu protiv Poleta. U svlačionici vlada odlična atmosfera i svi smo spremni na borbu i stoga vjerujem u našu pobjedu. Prilika je to da ponovno zasjednemo na vrh tablice, preuzmemo lidersku poziciju  i još više se primaknemo zacrtanom cilju, a to je plasman u 3. HNL.  Igramo u Jalkovcu i naravno da smo favoriti. Priželjkujem gromoglasnu podršku naših navijača White Stonesa te da ćemo na kraju svi zajedno slaviti  – rekao je Ivan Sokser, jedna od udarnih igli Varteksa.

Sigurno će biti zanimljivo i napeto u Jalkovcu u nedjelju, pa eto još jednog prijedloga ljubiteljima sporta i nogometa gdje provesti nedjeljno poslijepodne.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci