MININOGOMET Uspješne sve vodeće ekipe, bez promjena na vrhu ljestvice

U 14. kolu Mininogometne lige grada Varaždina gledali smo zanimljive tri utakmice, dok je zadnja utakmica završila bez borbe zbog premalog broja igrača jedne od ekipa.

U prvoj utakmici večeri Črešnjevo je sa rezultatski uvjerljivih 5-1 pobijedilo ekipu Texasa, no na terenu je bilo vrlo zanimljivo, sa mnogo dobrih poteza sa jedne i druge strane, ali i čvrstih i (pre)grubih poteza koji su rezultirali isključenjima.

U drugoj utakmici mini-iznenađenje. Do ovog kola posljednja ekipa lige Torpedo sa 5-2 je svladala momčad Gossip Bara i tako se, barem privremeno, maknula sa začelja tablice.

Ljepoticu večeri odigrale su ekipe MNK Lovrečan i Iceki. Igralo se otvoreno, bez kalkulacija, te su gledatelji mogli uživati u vrlo lijepom malom nogometu. Za nijansu na kraju uspješniji Iceki konačnim rezultatom 4-3.

A derbi večeri trebala je biti utakmica između vodećih Art Metala Junajted i Fotexa, no ekipa Fotexa nije uspjela skupiti dovoljan broj igrača, te je povjerenik lige registrirao utakmicu rezultatom 5-0 za Art Metale Junajted.

Slobodna je ovo kolo bila ekipa SZ Foi.

Na ljestvici je tako i dalje vodeća ekipa Art Metali Junajted sa 32 boda, a na drugom i trećem mjestu su Črešnjevo i Iceki sa po 29 bodova, ali Iceki imaju utakmicu više na svom kontu.

Vodeći strijelac lige je Saša Hojski sa 21 golom.

Parovi idućeg kola su Art Metali Junajted – Iceki, Gossip Bar – Texas, SZ Foi – Črešnjevo i Torpedo – Lovrečan, dok je slobodna ekipa Fotexa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije