Kalajdžiji srebro na jakom međunarodnom turniru u Đurđevcu

U svom drugom službenom nastupu u kategoriji kadeta Dorian Kalajdžija iz Karate kluba Varaždin stigao je do srebra na vrlo jakom međunarodnom karate turnir Podravina – Đurđevac Open 2017. koji je u subotu okupio 673 natjecatelja iz 68 klubova iz osam europskih država.

Dorian je do srebra u kategoriji kadeta do 57 kg stigao pobjedom u prvom kolu nad slovenskim predstavnikom Vanom Stojanovski.

Borba je završena i prije isteka vremena budući je Dorian pobijedio 8:0. Nakon toga pobjeđuje kolegu iz reprezentacije, Petra Oreškovića iz Velike Gorice, 3:0.

U finalu gubi od višestrukog prvaka Hrvatske i sudionika nedavnog europskog prvenstva za kadete, Lea Markovića iz Mladosti Ivanić Grad, s minimalnih 1:0.

Na turniru su nastupili i Lovro Rozman u kategoriji mlađih kadeta iznad 57 kg te Mateo Jakopanec u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg.

Oba su poražena u prvom kolu. Osim karatista i karatiskinja iz Hrvatske u Đurđevcu su nastupili natjecatelji iz Slovenije, Bugarske, Makedonije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Austrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije