MININOGOMET Art Metali Junajted pobijedili Iceke u derbiju kola

U prvoj utakmici 15. kola mininogometne lige grada Varaždina susrele su se ekipe s samog vrha ljestvice – prvoplasirani Art Metali Junajted i trećeplasirani Iceki.

Icekima je nasušno trebala pobjeda nebi li sasvim uhvatili priključak s dvije prvoplasirane ekipe, te su vrlo odlučno krenuli u utakmicu i poveli sredinom prvog dijela golom Ivana Martineza. Junajted tada ubacuje u brzinu više i do poluvremena uspijeva izjednačiti rezultat preko Luke Modrića.

U drugom dijelu puno konkretniji ‘Junajtedovci’ i sa dva gola svog kapetana Roberta Malnara odlaze na nedostižnih 3-1 i rade još jedan korak bliže obrani naslova s obzirom da i dalje imaju prednost od 3 boda, ali i bolji međusobni omjer od drugoplasiranog Črešnjeva.

Golijada Črešnjeva i SZ Foija

U drugoj utakmici dana Texas je sa 4-2 bio bolji od Gossip Bara, a sa dva pogotka istaknuo se Leon Kukec.

Odlično Črešnjevo je pogocima Roberta Punčeca, Martina Slunjskog te dvaput Renata Punčeca tijesno pobijedilo ekipu SZ Foi rezultatom 4-3. Za ‘Studente’ su pogađali Franjo Jerković, Nikola Bekavac i Tomislav Kolar.

U zadnjoj utakmici večeri 1-1 su remizirale ekipe Torpedo (Martin Andračić) i Lovrečan (Nikola Majhen), a slobodni su ovo kolo bili momci iz Fotexa.

Na ljestvici bez promjena – vodeći su Art Metali Junajted sa 35 bodova, slijedi Črešnjevo sa 32, a treći su Iceki sa 29 bodova i utakmicom više od vodećeg dvojca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije