MEĐUŽUPANIJSKA LIGA U nedjelju 25. kolo donosi derbi Plitvica – Nedelišće

Dvadeset peto kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin donosi derbi kola koje se odigrava u Gojancu gdje Plitvica koja je trenutno predposljednja ugošćuje Nedelišće.

Domaćin je u dosta nezahvalnoj situaciji na prvenstvenoj ljestvici ali igra jako dobro i jednostavno mora pobijediti ako se želi izvuči iz opasne zone dok pak Nedelišće želi zadržati drugu poziciji te im to donosi samo pobjeda stoga se očekuje neizvjesna utakmica koja se odigrava u nedjelju s početkom u 17 sati koju sude Turk, Čurila, Felker delegat Loparić.

Kolo otvaraju u subotu u Jurovcu Polet i Rudar. Susjedni derbi će biti sigurno neizvjestan i uzbudljiv domaćin je apsolutni favorit dok utakmicu sude Novosel, Vitez, JarnjakVodopija.

Podravina u Ludbregu igra sa Slogom i favorit je utakmice koju sude Filipić, Brljak, MihociPanić.

Varteks ugošćuje Slobodu i veliki je favorit utakmice (Velđi, Martan, MihalićKuščer) kao i Zelengaj koji gostuje kod posljednje plasiranog Zadrugara u Hrastovskom (Vugrinec, Rojc, RemarHozjak). Jalžabet igra sa Mladost Komet koja je nanizala seriju poraza i domaćin je favorit.

Ovu utakmicu sude Dumančić, Tuksar, ŽerdinKapeš.

Novi Marof nakon pobjede u Prelogu želi doći do nove protiv Međimurca koji je fokusiran na Međimurski Kup i stoga je domaćin u velikoj prednosti.

Ovu utakmicu sude Juras, Horvat, SukanecMavriček. Pušćine igra sa Nedeljancem u utakmici u kojoj je domaćin u laganoj prednosti ali i gosti će tražiti svoju priliku za povoljan rezultat. Utakmicu sude Pajtak, Nikolić, PintarićSokač.

Parovi 25. kola: Varteks-Sloboda/S, Pušćine-Nedeljanec, Zadrugar-Zelengaj, Jalžabet-Mladost Komet, Novi Marof-Međimurec, Polet/SMNM –Rudar, Podravina-Sloga, Plitvica-Nedelišće.

Poredak: Polet/SMNM 60, Nedelišće 49, Varteks 48, Podravina 46, Sloga 37 Zelengaj, Novi Marof 33, Međimurec 32, Nedeljanec 31, Rudar 30, Pušćine 29, Mladost Komet 28, Sloboda, Jalžabet, Plitvica 25, Zadrugar 11.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije