RUKOMET NA PIJESKU Uživajte u sportskom spektaklu 14. i 15. srpnja u Varaždinu

Nakon tri turnira Prvenstva Hrvatske, Zaprešić Opena, Ivanić Opena i Zagreb Opena, vrijeme je za završni turnir rukometa na pijesku, Final 4, koji će okupiti najbolje ekipe Hrvatske. Po prvi put u povijesti, organizira se pjeskaška završnica po uzoru na rukometnu Ligu prvaka, a domaćin ‘Final 4’ natjecanja 14. i 15. srpnja bit će Kapucinski trg u Varaždinu.

Varaždinski Kapucinski trg će 14. i 15. srpnja ugostiti pjeskašku završnicu, Final 4 rukometa na pijesku na kojem će se za titulu prvaka Hrvatske boriti četiri najbolje ekipe u muškoj i četiri najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji.

Pobjednici Prvenstva Hrvatske osigurat će tako mjesto na europskom Kupu prvaka (Champions Cup) koji se posljednje četiri godine održava na Kanarskim otocima.

Detono Zagreb, BHC Dubrava, Chemo Profili Zagreb i BHC Sesvete borit će se u muškoj konkurenciji za zlatnu medalju, dok će u ženskoj konkurenciji u borbu za pro mjesto Kontesa Nera, BHC Dubrava, Detono Zagreb i BHC Sesvete.

Petak i subota, 14. i 15. srpnja, u Varaždinu su rezervirani za odličan zabavno sportski program pa će tako posjetitelji moći uživati u atraktivnim utakmicama pod svjetlima reflektora, promociji Europskog prvenstva 2018, glazbeno – plesnom programu, a najmlađi će imati priliku sudjelovati na turniru za djecu, u subotu 15. srpnja od 10 do 16 sati na pješčanom terenu.

Utakmice Final 4 u rukometu na pijesku moći će se pratiti i putem televizijskog prijenosa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije