Vijesti / Sport

OPAKA UTRKA Do križa na Čevu uz dvije litre gemišta najbrže otrčao Mario Surjak

OPAKA UTRKA Do križa na Čevu uz dvije litre gemišta najbrže otrčao Mario Surjak

Bez obzira na neke javne kritike koje su pristigle iz područja zdravstva, 1. 'opaka' utrka na Čevo održana je u subotu, 19. kolovoza, s početkom u Završju Podbelskom točno u 15 sati.

Ova neobična utrka odvijala se pod motom 'Bolje vmreti od litre nek od kapi', a specifično je da nije trebalo samo trčati, već i popiti četiri puta po pola litre gemišta, na četiri okrjepne stanice!

Trčalo se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri kućici Ivice Slunjskog na vrhu Čeva. Trkači, njih 87, su na svakoj okrjepnoj stanici morali stajati tako dugo dok ne popiju cjelokupnu 'dozu', a tako je bilo i na samome cilju - štoperica se zaustavljala tek po ispijenoj zadnjoj kapi.

Svi su, naravno, trčali na vlastitu odgovornost, ali potrebe za bilo kakvom medicinskom intervencijom nije bilo.

Na vrh je prvi stigao Mario Surjak s rezultatom 22:47, samo par sekundi kasnije Josip Lacković (22:51), a treći je bio Bojan Kuljić (24:20).

Najbrža u ženskoj konkurenciji bila je Štefica Bubnjarić (26:30), druga je bila Martina Puž, a treća Stela Žuliček.

Kao što je to već običaj na Čevu, nakon svake utrke slijedi druženje i zabava. Ovoga puta druženje svih trkača i trkačica bilo je na vrhu i, kao što možemo vidjeti na fotografijama, bilo je veselo i nitko baš ne izgleda kao da je u proteklih pola ili nešto više sati u sebe ulio dvije litre gemišta.

Ogromnu fotogaleriju pogledajte na stranicama Cross lige Čevo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci