Vijesti / Sport

3.HNL Varteks s igračem manje poražen kod Osijeka

3.HNL Varteks s igračem manje poražen kod Osijeka

Nakon što su 'Bumbari' prošli tjedan na domaćem terenu osvojili sva tri boda protiv Belišća (3:0), ovaj im put to nije pošlo za nogom. Na teškom gostovanju kod Osijeka II, Varteks je upisao drugi prvenstveni poraz. Osječani su bili bolji i na kraju zasluženo pobijedili 2:0 (2:0).

Igrači još nisu kvalitetno ušli u utakmicu, a Dreven je već morao vaditi loptu iz mreže. Nakon dvojbene situacije u gostujućem šesnaestercu, sudac Bundović odlučio je domaćinski pokazati na bijelu točku. Siguran realizator jedanaesterca bio je Žaper. Stavili su Varteksovci loptu na centar, igrali minutu, a Dreven je ponovno vadio loptu iz mreže. Ponovno se gosti nisu najbolje snašli, a Žaper sigurno poentira za svoj drugi pogodak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Teško je bilo normalno nastaviti igru i pokušati se vratiti u utakmicu nakon dva primljena gola. Osijek je imao inicijativu, a Varteksovci su vrebali svoju priliku iz domaćih pogrešaka. 'Bumbari' nisu uspjeli dočekati svoju priliku, već su u 38. minuti dobili još jedan hladan tuš. Zbog udaranja laktom domaćeg igrača pocrvenio je Goran Spasić, te je Varteks igru nastavio s igračem manje.

U drugo poluvrijeme Jukićevi momci su ušli s ciljem primanja što manjeg broja zgoditaka jer je Osijek bio bolja momčad i s 11 igrača na terenu. Domaćini nisu jurili po novi pogodak već su strpljivo gradili svoje napade i čuvali rezultat, pa su gledatelji svjedočili dosadnjikavom poluvremenu jer se do kraja utakmice rezultat nije mijenjao.

White Stonesi su na gostovanje ponovno pristigli u velikom broju te su svoje igrače nakon utakmice, unatoč porazu, nagradili pljeskom.

'Bumbari' u sljedećem prvenstvenom kolu ugošćuju Čepin, a to im je ujedno i prilika da nošeni podrškom svojih vjernih navijača ponovno osvoje bodove u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci