2. HNL NK Varaždin spreman za novo dokazivanje, u goste dolazi Šibenik

Nakon ostavke Zorana Kastela, u varaždinskom drugoligašu stvari su krenule nabolje. Trenersko mjesto je preuzeo Mario Kovačević, a oni su od tada upisali tri pobjede, protiv Beretinca u Županijskom kupu te Dinama II i Gorice u prvenstvu. S obzirom na to da su skinuli skalp dvije tada vodeće momčadi, domaća publika bit će željna nova tri boda koji bi bili stepenica bliže onome što svi željno očekuju, povratku prvoligaškog nogometa u Varaždin.

U 2. HNL krenuo je naporan ritam utakmica subota – srijeda te je pred varaždinskim nogometašima novi susret. U goste Varaždincima dolazi vrlo dobro poznati Šibenik.

– Zadnja dva rezultata dala su nam samopouzdanje. Razumijem publiku, ali u ekipi nema euforije. Poštujemo Šibenik kao dobrog protivnika i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i razveselimo naše simpatizere za koje se nadam da će doći barem u onolikom broju kao protiv Dinama – rekao je strateg varaždinskih nogometaša

Valja spomenuti i kako su treninzima prve momčadi priključeni nogometaši koji su dosad bili ozlijeđeni pa bi tako Drožđeka, Erića, Jerteca i ostale možda već i ove srijede mogli vidjeti nekoliko minuta u igri.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 27. rujna, s početkom u 16 sati na stadionu u Zagrebačkoj 94.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije