Vijesti / Sport

TROFEJ GRADA VARAŽDINA Dođite na veliki plesni spektakl ove subote u Graberju!

TROFEJ GRADA VARAŽDINA Dođite na veliki plesni spektakl ove subote u Graberju!

Najveći varaždinski plesni događaj u godini očekuje nas ove subote, 7. listopada, s početkom u 19 sati, u dvorani Graberje.

Ovogodišnji Trofej Grada Varaždina ponovno zajednički organiziraju dva varaždinska kluba - Plesni klub Takt i Sportski plesni klub Valcer, kao i Hrvatski sportski plesni savez. Pokrovitelj manifestacije je Grad Varaždin.

Očekuje se više od 200 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja, među kojima će biti poznata imena hrvatske i regionalne sportske plesne scene.

Natjecanje će se odvijati u tri starosne kategorije - djeca, mladež, odrasli – a uživat će se u prezentaciji najboljih plesnih parova u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep).

Kvalifikacije počinju u prijepodnevnim satima, a vrhunac večeri je program koji počinje u 19 sati. Tada su na rasporedu finalna natjecanja najviših kvalitativnih razreda u disciplinama standardnih i latinskoameričkih plesova za kategorije mlađe mladeži, mladeži, starije mladeži, odraslih i veterana, kao i show program plesača Sportskog plesnog kluba Valcer i Plesnog kluba Takt te ostalih gostiju.

Cijena ulaznice za publiku iznosi 40 kuna, uz napomenu da djeca do 6 godina starosti ne plaćaju ulaznicu.

Još više detalja o događanju, kao i imena plesača koji će predstavljali varaždinske klubove, pročitajte u članku u nastavku.

> SPORTSKI PLES Dvjestotinjak natjecatelja 7. listopada na spektaklu u Varaždinu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci