Vijesti / Sport

NOGOMET Mlada hrvatska 'repka' rezultatom 2:1 pobijedila Bjelorusiju u Varaždinu

NOGOMET Mlada hrvatska 'repka' rezultatom 2:1 pobijedila Bjelorusiju u Varaždinu
Nogometna utakmica Hrvatska - Bjelorusija u Varaždinu (Četvrtak, 5.10.2017.) img7491826488

Nakon uvodne pobjede u Moldovi (3:0), mlada hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je kvalifikacije dramatično izborenom domaćom pobjedom protiv Bjelorusije u Varaždinu.

Iako su izabranici Nenada Gračana imali nekoliko prigoda u prvom dijelu, na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka, a na samom početku nastavka Bahar je poslije udarca iz kuta dobro reagirao u petercu i donio gostima vodstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U potrazi za izjednačenjem mladi Vatreni nisu imali uspjeha sve do same završnice, odnosno druge minute sudačke nadoknade, kada su na dugu loptu skočili bjeloruski vratar Šerbicki i hrvatski stoper Šimić, koji je uspio glavom skrenuti loptu u mrežu.

Posljednja akcija na utakmici, u šestoj minuti dodanog vremena, bio je slobodni udarac Balića s desne strane. Na njegov je ubačaj najviše skočio Šimićev stoperski partner Benković i pogodio suprotnu stranu za veliki preokret i hrvatsku pobjedu 2:1.

U drugoj utakmici dana u sklopu Skupine 1, Grčka je na gostovanju kod Moldove pobijedila 2:0 te zadržala čelnu poziciju, pri čemu i Grčka i Hrvatska imaju maksimalan broj bodova.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina 1:

1. Grčka 9 (3)
2. Hrvatska 6 (2)
3. Bjelorusija 4 (4)
4. Moldova 3 (4)
5. Češka 1 (1)
6. San Marino 0 (2)

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci