Vijesti / Sport

TROFEJ GRADA VARAŽDINA Natjecateljski plesni spektakl ove subote u Varaždinu!

TROFEJ GRADA VARAŽDINA Natjecateljski plesni spektakl ove subote u Varaždinu!

Iako počinje već tijekom prijepodnevnih sati, kvalifikacijskim natjecanjima, glavni dio 'Trofeja grada Varaždina' - tradicionalnog sportsko plesnog spektakla kao najvećeg varaždinskog plesnog događaja u godini – zbivat će se večeras, s početkom u 19 sati, u poznatoj varaždinskoj dvorani Graberje.

Sve je spremno za veliki plesni događaj kojeg zajednički organiziraju dva varaždinska kluba, Plesni klub Takt i Sportski plesni klub Valcer, te Hrvatski sportski plesni savez, uz pokroviteljstvo Grada Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, natjecat će se u tri starosne kategorije - djeca, mladež, odrasli – te u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep).

Među sudionicima današnjeg Trofeja grada Varaždina bit će i brojni višestruki prvaci Hrvatske, s brojnim uspjesima i na međunarodnoj plesnoj sceni. Domaću će publiku dakako ponajviše intrigirati predstavnici klubova organizatora, Takta i Valcera.

Plesni klub Takt će tako predstavljati tri plesna para, u kategoriji mladeži Dominik Biškup i Paula Čavlek, u kategoriji starije mladeži Marko Srpak i Lara Šmic, a u kategoriji seniora Mateo Mudri i Ivana Matić, dok će Sportski plesni klub Valcer predstaviti pet plesnih parova - u kategoriji osnovaca nastupit će Leonardo Barulek i Lana Režek, Dario Golubar i Vida Jurak, Roko Kočet i Leona Šanjek, Eugen Sekovanić i Kiara Habunek dok će se u kategoriji mladeži natjecati par Lovro Kučar - Lorena Šanjek.

Bit će tu još mnogo velikih i malih plesnih zvijezda, kao što je primjerice par Vito i Vita (Smoljanović, Grahovac) najveće uzdanice SPC Zagreb, u konkurenciji mlađih osnovaca osvajači baš svih ovogodišnjih prvenstava Hrvatske, u standardnim, latinoamaeričkim plesovima i kombinaciji 10 sportskih plesova.

Posebna atrakcija večeri bit će pomno pripremljen show program, u sklopu kojeg će nastupiti članovi plesnih radionica Plesnog kluba Takt koreografijom iz swing plesova, također i iz cha-cha-cha i salse, dok će SPK Valcer nesumnjivo oduševiti prezentacijom freestyle plesa i hip hop-a.  

Cijena ulaznice za večerašnju plesnu čaroliju iznosi 40 kuna (djeca do 6 godina starosti gratis).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci