Vidovečki rukometaši uvjerljivi i protiv Đakova, slijedi Ivanec pa lider tablice

Rukometaši Vidovca sitgli su i od pete uzastopne pobjede, pobijedivši očekivano na domaćem parketu ekipu Đakova, a već u srijedu slijedi im gostovanje kod Ivančice u kupu te u subotu derbi kola kod lidera Rudara.

Bila je to još jedna odlična utakmica vidovečkih rukometaša, u kojoj su igrali odličnu obranu od samog početka. Dopustili su gostima tek debet pogodaka, a tek su se malo opustili predkraj utakmice.

Prvi dio Đakovo se vrlo dobro držalo, bilo na ‘samo’ minus 1, potom u nastavku u 35. minuti dolaze na samo jedan razlike (14:13), no tu su igrači Vidovca ubacili u višu brzinu i serijom 9:0, riješili pitanje pobjednika.

Završilo je s velikih 14 golova razlike, a strijelce su predvodili Štefičar i Dobovičnik. Ono što može posebno radovati navijače Vidovca jest činjenica da se u utakmici čak 11 igrača Vidovca upisalo u listu strijelaca, u jendoj momčadskoj pobjedi.

Sve to bit će izuzetno važno u nadolazećim tjednima, kada Vidovec čekaju teška iskušenja, u prvenstvu sad odlaze u goste vodećem Rudaru, pa dolazi drugoplasirani Bjelovar, no i prije toga u lokalnom derbiju, u srijedu odlaze na županijski kup Ivančici u Ivancu.

– Naravno da raduje dobra igra, evo već petu utakmicu ne znamo za poraz, ali tek sada nas čekaju najteže utakmice. Prvo u srijedu gostovanje kod motiviranog Ivanca, gdje nam sigurno neće biti lagano, kao i uvijek, lokalni derbi je uvijek nepredvidiv. A onda i neugodni Rudar, koji ima samo jedan poraz ove sezone, koji je favorit na domaćem parketu, a mi nemamo što izgubiti. Idemo dati svoj maksimum, pa što bude – ističe Igor Senečić, trener Vidovca.

Nakon nove pobjede Vidovec je zadržavo visoko četvrto mjesto tablice, a Bjelovar i KTC na diobi drugog mjesta bježe tek bod, dok Rudar vodi s tri boda više. Nadolazeće utakmice protiv Rudara i Bjelovara mogle bi odraditi daljnji tijek sezone, naravno, kao i kup natjecanja protiv Ivančice i onda vjerojatno protiv GRK Varaždina.

Vidovec – Đakovo 35:21 (13:9)

Vidovec, dvorana Osnovne škole. Gledatelja: 400. Suci: Krmek (Rijeka) i Prpić (Kostrena).

Vidovec – Grd, Dobovičnik 6 (4), Zrinski, Jeftić 3, Trojko 3, Kušter 3, M. Melnjak 2, Štefičar 6, Pajić, Kokijer, Goričanec 4, Matučec, Težak 4, Ivanković 1, Hirš 1, Hajsok 2. Trener: Igor Senečić.

Đakovo – Ostajmer, Naletilić, Ivanko, Jukić 1, Perković 4, Bradarić 2, Goluža 3 (1), Jozipović 2, Tot, Perlić 4 (2), Ćuk 2, Klepo 3, Ćurić. Trenera: Perica Martić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije