Vijesti / Sport

RUKOMET Ivančica Ivanec bolja od Vidovca u polufinalu Županijskog kupa

RUKOMET Ivančica Ivanec bolja od Vidovca u polufinalu Županijskog kupa

Rukometaši Ivančice Ivanec pobijedili su MRK Vidovec sa 29:25 u polufinalnoj utakmici Županijskog rukometnog kupa Varaždin, igranoj u dvorani Srednje škole Ivanec pred oko 300 gledatelja, piše eIvanec.

Ivančani su od samog početka utakmice nametnuli visok ritam igre i, predvođeni iskusnim Vedranom Huđem, u 23. minuti imali prednost od 3 gola, i vodstvo od 12:9.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 27. minuti domaćin je povisio prednost na 6 golova i na semaforu je stajao rezultat od 16:10, a na odmor se otišlo sa vodstvom Ivančice od 16:12.

U nastavku utakmice u momčadi Ivančice u igru nije ulazio ozlijeđeni Vedran Huđ, što je iskoristila gostujuća momčad, inače član 1. B hrvatske rukometne lige, i u 40. minuti izjednačila rezultat na 19:19. Uslijedio je zatim vremenski period od 12 minuta, sve do 52. Minute, kada su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, do rezultata 24:24.

Tada je do izražaja došla velika borbenost domaće momčadi u kojoj su praktički svi igrali iznad svojih mogućnosti, odgovornost je na sebe preuzeo Marko Maloić, a strijelci su bili Maloić i Sever Vitez za vodstvo od 26:24, kojeg su u finišu povisili ponovno Maloić, zatim Canjuga i Druško, za konačnu pobjedu od 29:25.

U domaćoj momčadi najefikasniji igrač bio je Vedran Huđ sa 7 postignutih golova, Marko Maloić i Zoran Vidoni postigli su po 5, Matija Kušen 4, Zoran Druško 3, Roland Sever Vitez 2, te Filip Canjuga, Damir Fodrek i Luka Hudoletnjak po 1 gol.

Istaknuo se i domaći vratar Nikola Geci sa 10 obrana.

U suparničkoj momčadi najefikasniji igrač bio je Mario Dobovičnik sa 5 golova, dok je istaknut bio i vratar Matija Matučec, također sa 10 obrana.

Ovom pobjedom su Ivančani izborili finale Županijskog rukometnog kupa, gdje igrati s pobjednikom utakmice Trnovec – MRK Varaždin 1930.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci