Vijesti / Sport

REPKA Dalić nakon remija i plasmana u Rusiju: 'Spreman sam voditi Hrvatsku!'

REPKA Dalić nakon remija i plasmana u Rusiju: 'Spreman sam voditi Hrvatsku!'

Izbornik Dalić nije mnogo mijenjao u odnosu na zagrebački susret, samo je umjesto Kramarića na desno krilo stavio Mandžukića. Tražio je Dalić od 'Vatrenih' smirenu igru i čekanje svojih prilika, bez pretjeranog jurišanja. U tom je naumu i uspio. Grci su imali nekoliko prilika, ali što zahvaljujući Subašiću, što promašajima, hrvatska mreža ostala je netaknuta.

Najljepša prilika vatrenih bila je ona Perišića u prvom poluvremenu, ali prekrasni udarac igrača Intera odsjeda na unutarnjoj strani stative i odlazi izvan vrata.

Zlatko Dalić izjavio je kako, ako odvede Hrvatsku na SP, očekuje ugovor za izborničko mjesto u avionu za Zagreb. On je svoje napravio, a na čelnicima HNS-a je da povuku sljedeći potez.
 
 - Neću govoriti o današnjoj utakmici, mi smo ostvarili svoj cilj i meni je palo deset tona s leđa. Znam da smo donijeli radost u Hrvatsku i hvala Bogu, sve je ovo završilo. Spreman sam voditi Hrvatsku na SP, rekao sam, kad ovo prođe, s moje strane sve se lako dogovorimo i gotovi smo za minutu - zaključio je hrvatski izbornik.
 
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci