1. HRL Rukometaši Vidovca ove nedjelje dočekuju Bjelovar

Iako je prvotno bio najavljivan za subotu, derbi 9. kola 1. HRL Sjever Vidovec – Bjelovar igrat će se u nedjelju, s početkom u 18 sati u dvorani u Vidovcu.

Ekipa Vidovca susret dočekuje na odličnom četvrtom mjestu, kojeg dijele s Medveščakom. U nedjelju im u goste dolazi bivši europski prvak Bjelovar, višestruki prvak Jugoslavije, tada pod imenom Partizan. Bjelovar je klub velike rukometne tradicije, a u Vidovec dolaze s drugog mjesta, tri boda prednosti pred Vidovcem.

Iza Vidovčana su dva poraza, neočekivani u kupu protiv Ivanca, i donekle očekivani protiv vodećih Ruda, gdje su se rukometaši Vidovca solidno držali. Sada stiže još jedan favorit, a trener Senečić neće moći računati na važne karike u svojoj ekipi, Jeftića i Melnjaka, dok i Težak ima problema s ozljedom.

Vidovec je već ove godine pobijedio jednog od favorita za naslov, križevački KTC, ali ove nedjelje će to biti prilično teško.

– Imamo kadar kakav imamo, svi dečki koji su na raspolaganju će sigurno dati sve od sebe. Bitno nam je da damo svoj maksimum, a uz podršku naše vjerne publike da pokušamo iznenaditi – istaknuo je Igor Senečić, trener Vidovca.

Utakmica se igra u nedjelju, s početkom u 18 sati, a nakon utakmice i tradicionalna rukomena ‘veselica’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije